Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Ellie Goulding - Army

Ellie Goulding lasă de-o parte relațiile eșuate în noul ei videoclip „Army”, și vorbește despre cea mai bună prietenă a ei. Vă invităm să urmăriți videoclipul în articol.

Ellie Goulding revine cu un nou videoclip pentru piesa „Army”, realizat într-o versiune alb-negru. Cântecul prezintă o latură vulnerabilă a artistei, iar primele versuri “I’m a pain, I’m a child, I’m afraid,” reprezintă o confesiune sinceră. „Army” transmite un vibe profund, diferit de cel transmis de cel mai recent single „On My Mind”.

Ellie Goulding a vorbit despre sursa de inspirație a piesei printr-o scrisoare deschisă adresată fanilor săi, postată ulterior pe Tumblr și Instagram. În ea, artista a explicat faptul că și-a dorit să scrie o piesă pentru cea mai bună prietenă, în loc să compună încă o baladă despre o iubire eșuată.

Artista a povestit că și-a întâlnit cea mai bună prietenă în colegiu și că prietenia lor a fost una onestă, reală și electrică. Au fost fericite, obosite și triste împreună, au băut până nu s-au mai putut ține pe picioare și au suferit din dragoste.

View this post on Instagram

Army.

A post shared by elliegoulding (@elliegoulding) on

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Videoclipuri cu Ellie Goulding
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE