Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ellie Goulding - Army

Ellie Goulding lasă de-o parte relațiile eșuate în noul ei videoclip „Army”, și vorbește despre cea mai bună prietenă a ei. Vă invităm să urmăriți videoclipul în articol.
Urmărește-ne pe

Ellie Goulding revine cu un nou videoclip pentru piesa „Army”, realizat într-o versiune alb-negru. Cântecul prezintă o latură vulnerabilă a artistei, iar primele versuri “I’m a pain, I’m a child, I’m afraid,” reprezintă o confesiune sinceră. „Army” transmite un vibe profund, diferit de cel transmis de cel mai recent single „On My Mind”.

Ellie Goulding a vorbit despre sursa de inspirație a piesei printr-o scrisoare deschisă adresată fanilor săi, postată ulterior pe Tumblr și Instagram. În ea, artista a explicat faptul că și-a dorit să scrie o piesă pentru cea mai bună prietenă, în loc să compună încă o baladă despre o iubire eșuată.

Artista a povestit că și-a întâlnit cea mai bună prietenă în colegiu și că prietenia lor a fost una onestă, reală și electrică. Au fost fericite, obosite și triste împreună, au băut până nu s-au mai putut ține pe picioare și au suferit din dragoste.

Citește mai multe despre Ellie Goulding
Videoclipuri cu Ellie Goulding
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE