Urmărește-ne în Social Media

Ellie Goulding - Army (Live From Abbey Road)

Ellie Goulding a lansat videoclipul noului single ”Army”. Vizualul o prezintă pe artista britanică interpretând piesa live în celebrul studio Abbey Road, din Londra.

Ellie Goulding oferă fanilor noi motive de a fi intrigați de viitorul ei album, ”Delirium”. Noul single extras de pe acest disc este o baladă sensibilă, ce ar putea deveni noul hit al artistei britanice. Piesa se numește ”Army” și a fost compusă de Ellie Goulding în colaborare cu Max Martin, Savan Kotecha și Ali Payami. În videoclipul ce acompaniază melodia, Ellie oferă o interpretare live, ce amintește publicului de căldura și sensibilitatea timbrului ei.

Noul album Ellie Goulding, ”Delirium”, va fi lansat pe 6 noiembrie. Discul are o abordare diferită din perspectiva sound-ului, fiind totodată un ”proiect ambițios”.

”Nu știu de ce mi se pare potrivit acum termenul acesta, dar albumul e ”mai mare”. Nu știu exact dacă asta se referă la faptul că e mai aventuros, mai ambițios, ori mai îndrăzneț. Cu siguranță, însă, e un proiect mai mare, comparativ cu ce am făcut până acum. Simt că au fost anumite restricții pe ultimul album. Cu acest nou material am ajuns într-un punct în care totul pare să fie dintr-o altă viață”, povestea Ellie Goulding într-un interviu acordat Billboard.

Între timp a apărut și tracklistul, de aici ajungând la concluzia că ”mai mare” se referă cu siguranță și la numărul de piese de pe disc. ”Delirium” conține nu mai puțin de 21 de piese (fără intro).

Tracklist „Delirium” – Ellie Goulding (Deluxe Edition):

 1. Intro (Delirium)
 2. Aftertaste
 3. Something In the Way You Move
 4. Keep On Dancin’
 5. On My Mind
 6. Around U
 7. Codes
 8. Holding On For Life
 9. Love Me Like You Do
 10. Don’t Need Nobody
 11. Don’t Panic
 12. We Can’t Move To This
 13. Army
 14. Lost and Found
 15. Devotion
 16. Scream It Out
 17. The Greatest
 18. I Do What I Love
 19. Paradise
 20. Winner
 21. Heal
 22. Outside

Ellie Goulding - ”Delirium”

PUBLICITATE
Comentarii