Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Elle King - Good Girls (soundtrack "Ghostbusters")

Elle King a lansat videoclipul noului single ”Good Girls”. Piesa a fost compusă pentru coloana sonoră a noii versiuni a filmului "Ghostbusters".

Actrița și cântăreața americană Elle King a înregistrat și compus în colaborare cu Dave Bassett piesa centrală de pe coloana sonoră a comediei "Ghostbusters". Noul single al artistei se numește ”Good Girls” și are un sound rock ce se potrivește cu abordarea remake-ului "Ghostbusters". Soundtrack-ul vine însoțit de un videoclip cu secvențe din film regizat de Dano Cerny.

Noua versiune a peliculei "Ghostbusters" le are în rolurile principale pe Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon și Kristen Wiig. Filmul, gândit ca un remake mai amuzant al peliculei din 1984, va avea premiera în cinematografe pe 15 iulie.

Elle King a lansat albumul de debut ”Love Stuff” în 2015. Discul a fost bine primit de către public, debutând pe prima poziție în topul albumelor UK Americana și pe poziția a 2-a în US Top Alternative Albums. Pe acest material se regăsește hitul ”Ex's & Oh's”, ce s-a plasat pe primul loc în topurile US Hot Rock Songs și US Adult Top 40.

Citește mai multe despre Elle King
Videoclipuri cu Elle King
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE