Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Elle King - Good Girls (soundtrack "Ghostbusters")

Elle King a lansat videoclipul noului single ”Good Girls”. Piesa a fost compusă pentru coloana sonoră a noii versiuni a filmului "Ghostbusters".

Actrița și cântăreața americană Elle King a înregistrat și compus în colaborare cu Dave Bassett piesa centrală de pe coloana sonoră a comediei "Ghostbusters". Noul single al artistei se numește ”Good Girls” și are un sound rock ce se potrivește cu abordarea remake-ului "Ghostbusters". Soundtrack-ul vine însoțit de un videoclip cu secvențe din film regizat de Dano Cerny.

Noua versiune a peliculei "Ghostbusters" le are în rolurile principale pe Melissa McCarthy, Leslie Jones, Kate McKinnon și Kristen Wiig. Filmul, gândit ca un remake mai amuzant al peliculei din 1984, va avea premiera în cinematografe pe 15 iulie.

Elle King a lansat albumul de debut ”Love Stuff” în 2015. Discul a fost bine primit de către public, debutând pe prima poziție în topul albumelor UK Americana și pe poziția a 2-a în US Top Alternative Albums. Pe acest material se regăsește hitul ”Ex's & Oh's”, ce s-a plasat pe primul loc în topurile US Hot Rock Songs și US Adult Top 40.

Citește mai multe despre Elle King
Videoclipuri cu Elle King
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE