Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Lara Fabian în concert la Sala Palatului din Bucuresti pe 22 aprilie 2016Lara Fabian își amână concertele din România în ultimul moment din cauza unei boli INFO CONCERT:
Ana Moura
Dan Teodorescu / TAXIPoze concert TAXI #20 la Sala Palatului pe 8 noiembrie 2019 INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Postmodern Jukebox

Videoclip oficial: Elianne - Dor nebun

Elianne lansează prima sa piesă solo, "Dor Nebun", după câteva colaborări cu artişti locali. Artista îşi începe cariera solo cu un videoclip în care se vede prinsă de propriile gânduri. Urmăreşte clipul în cadrul articolului.

Elianne ne prezintă prin "Dor Nebun" partea întunecată a dorului, dorinţei şi lipsei persoanei dragi. Artista apare ca protagonistă a acestui material video, prinsă într-o cameră capitonată, o închisoare a gândurilor negre. Cu gratii la ferestre şi un trandafir negru pe masă, acest suflet captiv are vedenii după vedenii.

Unghii lungi de ispită şi ţinute sumare se ivesc din ceaţă şi vis. Melodia este una foarte catchy, cu un beat pop clasic, care scoate în evidenţă vocea puternică a Ellianei. Artista s-a remarcat în 2018 prin două colaborări cu Connect-R, pe piesele "Vrăjitori" şi "Mă bate inima". Tânăra a fost în lineup-ul concertului de Crăciun din Piaţa Constituţiei, în cadrul unui eveniment organizat special pentru cei mici. În seara de Moş Nicolae au mai cântat pe aceeaşi scenă şi Andreea Bălan, Connect-R şi Lora.

"Dor Nebun" are versurile scrise de către artistă împreună cu Theea Miculescu. Muzica este compusă de către Niculae Robert, Tudor Fornea, DJ Sava, Stan Nicolae şi Gabrial Baisan. Înregistrările au fost realizate în studiourile Tuan Records. Videoclipul a fost regizat de către Dan Petcan, care a dorit să surprindă multiple faţete ale muzicianei.

Astfel o vedem furioasă, sexy şi elegantă. Filmările au durat 24 de ore şi au fost pline de emoţie şi entuziam, conformei artistei. Elianne, pe numele său real Ana Maria Alexe a fost concurentă a show-ului TV Vocea României, în echipa Loredanei. Primele intrări pe piaţa muzicală de la noi începeau în 2017 prin colaborarea cu Tuan, pe piesa "Ce mi-ai făcut".

Ana Maria a fost semifinalista celui de-a doilea sezon "Vocea României". Tânăra din Botoşani a găsit inspiraţie în muzică încă de mică. Acum colaborează cu Cat Music şi are în faţă o carieră promiţătoare. Până acum a abordat genuri precum reggae şi pop pe piesele sale.

Citește mai multe despre Elianne
Videoclipuri cu Elianne
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE