Urmărește-ne în Social Media

Elianne - Dor nebun

Elianne lansează prima sa piesă solo, "Dor Nebun", după câteva colaborări cu artişti locali. Artista îşi începe cariera solo cu un videoclip în care se vede prinsă de propriile gânduri. Urmăreşte clipul în cadrul articolului.

Elianne ne prezintă prin "Dor Nebun" partea întunecată a dorului, dorinţei şi lipsei persoanei dragi. Artista apare ca protagonistă a acestui material video, prinsă într-o cameră capitonată, o închisoare a gândurilor negre. Cu gratii la ferestre şi un trandafir negru pe masă, acest suflet captiv are vedenii după vedenii.

Unghii lungi de ispită şi ţinute sumare se ivesc din ceaţă şi vis. Melodia este una foarte catchy, cu un beat pop clasic, care scoate în evidenţă vocea puternică a Ellianei. Artista s-a remarcat în 2018 prin două colaborări cu Connect-R, pe piesele "Vrăjitori" şi "Mă bate inima". Tânăra a fost în lineup-ul concertului de Crăciun din Piaţa Constituţiei, în cadrul unui eveniment organizat special pentru cei mici. În seara de Moş Nicolae au mai cântat pe aceeaşi scenă şi Andreea Bălan, Connect-R şi Lora.

"Dor Nebun" are versurile scrise de către artistă împreună cu Theea Miculescu. Muzica este compusă de către Niculae Robert, Tudor Fornea, DJ Sava, Stan Nicolae şi Gabrial Baisan. Înregistrările au fost realizate în studiourile Tuan Records. Videoclipul a fost regizat de către Dan Petcan, care a dorit să surprindă multiple faţete ale muzicianei.

Astfel o vedem furioasă, sexy şi elegantă. Filmările au durat 24 de ore şi au fost pline de emoţie şi entuziam, conformei artistei. Elianne, pe numele său real Ana Maria Alexe a fost concurentă a show-ului TV Vocea României, în echipa Loredanei. Primele intrări pe piaţa muzicală de la noi începeau în 2017 prin colaborarea cu Tuan, pe piesa "Ce mi-ai făcut".

Ana Maria a fost semifinalista celui de-a doilea sezon "Vocea României". Tânăra din Botoşani a găsit inspiraţie în muzică încă de mică. Acum colaborează cu Cat Music şi are în faţă o carieră promiţătoare. Până acum a abordat genuri precum reggae şi pop pe piesele sale.

Comentarii