Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Public concertFestivalurile și concertele mari nu pot reveni mai devreme de 1 septembrie, a indicat ministrul Culturii Andrea Bocelli a avut coronavirus; Virusul i-a infectat şi familia Cum ar arăta un concert Bike-InConcertele Bike-In ar putea fi o variantă mai bună în reluarea activității concertistice, spun experții INFO CONCERT:
Neversea 2020
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen

Videoclip oficial: Elena - Un gram de suflet

Elena Gheorghe cântă și dansează senzual în videoclipul noului single ”Un gram de suflet”. Melodia are influențe din zona latino, un gen muzical care i se potrivește foarte bine artistei.

Elena prelungește sezonul estival cu o piesă de dragoste, pe ritmuri latino. Noul single al artistei se numește ”Un gram de suflet” și este prima ei piesă după o pauză de un an și jumătate. În această perioadă, Elena a devenit mamă pentru a doua oară.

Lansarea noii piese ”Un gram de suflet” a avut loc în prezența familiei artistei și a colegilor, Elena mărturisind că are o echipă de care se simte foarte mândră.

Elena Gheorghe s-a remarcat inițial ca fiind solista trupei Mandinga, adoptând un stil latino. Însă de când și-a început cariera solo s-a orientat spre pop și dance și așa au luat naștere single-urile „Te ador”, „Captain Tonight”„Ecou”, „Până dimineața” și „Mamma mia”. La capitolul colaborări, aceasta a cântat alături de Glance, Naguale, Uddi, Adi Cristescu și F. Charm.

De la un proiect la altul, fie că vorbim despre single-uri, piese de Crăciun, sau despre piese cu versuri în limba română, Elena Gheorghe este într-o continuă reinventare, surprinzând publicul în mod plăcut atât prin timbrul său, cât și prin videoclipuri cu povești cinematografice captivante.

În luna februarie, Elena a avut un recital deosebit în salina Turda. Evenimentul s-a desfășurat cu prilejul semifinalei Eurovision România 2018.

Citește mai multe despre Elena Gheorghe
Videoclipuri cu Elena Gheorghe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE