Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Elena - Perna mea (SuperFriends Ep.2)

"Perna mea" este noul single Elena, ce vine acompaniat de un videoclip remake al filmului cult "Dirty Dancing".
Urmărește-ne pe

“Dirty Dancing este filmul cu care am copilărit mulți dintre noi, o poveste de dragoste care a devenit iconică pentru orice generație și mi-am dorit dintotdeauna o petrecere în aer liber, cu prietenii mei, cu tematica acestui film. Eh, “Perna mea” are ritmul și energia interioară care s-au potrivit perfect pe visul meu. Așa că mi-am adunat gașca, am pus grătarele la treabă și băuturile la gheață, am găsit gradina, mi-am adus band-ul și am filmat un super-party care a ținut până dimineața. Am făcut și clip, ne-am și distrat ca nebunii”, spune artista.

Clipul “Perna mea” este episodul 2 din seria de vide-ouri “SUPERFRIENDS”, pe care Elena a lansat-o odată cu piesa “Lăcrămioara”.

“SuperFriends e un serial cu poveștile de dragoste dintre prieteni de o viață, o inspirație pentru fanii mei pentru idei de superpetreceri și o ocazie de a spune încă o dată, în maniera mea, cât de importante sunt pentru mine relațiile cu cei din jurul meu, cu oamenii cu care am crescut și cu care trec împreună prin viață. Cred foarte mult în prietenie și îmi doresc să nu uităm niciodată cât de esențiale sunt încrederea și istoriile pe care le construim împreună cu cei de lângă noi”, adaugă Elena.

“Perna mea” e o piesă latino, pe care am adorat-o din prima secundă când am auzit-o, e compusă de Marius Dia și GEØRGE (băieții de la Panda Music), e perfectă pentru orice super-party”, încheie Elena.

Citește mai multe despre Elena Gheorghe
Videoclipuri cu Elena Gheorghe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE