Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Elena Gheorghe - Lăcrămioară

Elena Gheorghe dă startul seriei de producții Superfriends și lansează un videoclip pentru piesa „Lăcrămioară”, care ne trimite înapoi în timp, la începutul anilor '90.
Urmărește-ne pe

Elena Gheorghe a lansat videoclipul piesei „Lăcrămioară”, care ne poartă într-o călătorie în timp, cu 26 de ani în urmă, atunci când speranțele erau multe, iar o nouă istorie aștepta să fie scrisă.

„A fost un joc super-tare să recreez împreună cu echipa mea acea decadă, o stare, emoția unor vremuri despre care știu foarte multe povești. Sound-ul 'Lăcramioară', umorul fin al piesei, drăgălașenia versurilor, toate ne-au dus pe drumul unei astfel de povești și a fost o super-experiență să documentam și să filmăm toata nebunia” spune Elena.

Gheorghe Hagi, Aurelian Temișan, Marius Lăcătuș, Loredana apar și ei în clipul Elenei și sunt celebrați de către artistă ca personaje-icon ai acelor ani.

„Ei erau cei pe care îi admiram, care ne inspirau și care o fac și acum, un sfert de veac mai târziu - și așa cum azi purtam tricouri cu mesaje și personaje cool, atunci pe ei îi voiam în postere, pe gențile, rucsacurile, hainele noastre; ei erau Bieber, Keep Calm sau Queen B. Alte vremuri, alte icon-uri, același talent & inspiratie, nu?” continuă Elena.

Elena-Lacramioara

Cu „Lăcrămioară”, Elena lansează seria de producții YouTube sub numele Superfriends, povești video despre gașcă, despre relațiile, petrecerile, iubirea dintre prietenii de-o viață.

„Lăcrămioară” este primul video din seria Superfriends, un serial de productii cu povesti cinema despre prietenii mei și nu numai. Eu cred enorm în firesc, în prietenie și în construcții de relații pentru o viață și, cu noua serie, asta îmi doresc să celebrez: oamenii care contează pentru noi, momentele de neuitat și puterea de a zâmbi mereu”, adaugă artista.

Pentru filmarea clipului, Elena i-a avut alături pe prietenii din viața reală, band-ul ei și toata povestea a fost regizată de către Florin Botea.

Citește mai multe despre Elena Gheorghe
Videoclipuri cu Elena Gheorghe
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE