Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Elena Gheorghe - Autograf

Elena Gheorghe trăiește o iubire ca-n basme în noul videoclip ”Autograf”. Artista intră pe rând în pielea unor personaje din povești extrem de îndrăgite: Scufița Roșie, Albă ca Zăpada, Cenușăreasa, Jasmine (din Aladin), Ariel (Mica Sirenă).

“Stiți momentul în care ești si-gu-ră că ți-ai găsit prințul, în care totul în jur e roz și ești convinsă ca totul e de basm? Eh, despre asta e vorba în ‘Autograf’, în povestea vizuala pe care am lansat-o odată cu piesa semnată de către magicul Laurențiu Duță. În momentul în care ne îndrăgostim, TOATE suntem prințese, ne vine să cântăm pe stradă - da, ca nebunele - și orice scenariu e posibil, nu?”, spune Elena.

Pentru videoclipul "Autograf", Elena s-a jucat cu o imagine care evocă stilul, gesturile și șarmul prințeselor din cele mai cunoscute povești ale lumii, iar totul este inspirat chiar de către fanii artistei.

“Primesc în fiecare zi mesaje de la fanii mei cu desene, poezii și declarații în care sunt mereu comparată cu prințese de poveste: Ariel, Cenușăreasa sau Scufița Roșie. Sound-ul dulce și special al piesei compuse de către Laur, versurile “Autograf” și toată producția muzicală ne-au inspirat pe mine și pe echipa mea să construim un story vizual în care să 'trec' prin toate aceste personaje”.

2 zile de filmare, 6 stilismuri complete pentru Elena (costume, make-up, hair-style), 60 de dansatori, 4 rutine coregrafice - este, pe scurt, brief-ul unui scurtmetraj, “Autograf”, care amintește de musical-urile de Broadway.

“A fost o super-provocare de producție, pentru că ne-am dorit o poveste vizuală care să evoce un musical, cu toată bogăția de decoruri, de costume, figurație și coregrafie. ‘Autograf’ este despre iubire, despre magia 'îndrăgostelii', despre 'clipele tuturor posibilităților' și merita o construcție vizuală pe măsură”, adauga Elena.

O producție Cat Music, piesa “Autograf” este o noua colaborare a Elenei cu producătorul și compozitorul Laurențiu Duță.

Citește mai multe despre Elena Gheorghe
Videoclipuri cu Elena Gheorghe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE