Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Elena Gheorghe - Acasă la noi

Elena Gheorghe ne transmite un mesaj emoţionant în noul său videoclip pentru piesa "Acasă la noi". Urmăreşte mai jos clipul regizat de Florin Botea, în care artista apare în cadre de poveste.

Elena Gheorghe lansează în preajma sărbătorilor o nouă piesă cu un mesaj emoţionant - "Acasă la noi". Cântecul, care vorbeşte despre dorul de casă şi de cei dragi, a fost produs de Nasty şi Adi Cristescu. Versurile au fost compuse tot de cei doi, cu ajutorul Elenei.

“E prima dată când m-am implicat direct în creația versurilor unei piese pe care o interpretez.  Împreună cu Adi Cristescu și Nasty, am pus în #acasalanoi toate gândurile mele către cei dragi, către oamenii care îmi sunt mereu alături și am împărtășit tot ce simt la sfârșitul unui an plin de provocări și de încercări pentru noi toți; acasă e acolo unde ne este inima și, oricâte căutări am face în lumea largă, știu sigur că răspunsurile și iubirea sunt mereu acasă, lângă oamenii noștri.

Poezia #acasalanoi este inspirată din emoția nerăbdării pe care o simt din plin atunci când sunt departe de familia mea; este inspirată de toată bucuria, melancolia, duioșia care mă încearca pe drumul spre casă. Este o poezie scrisă și cu gândul la toți cei care sunt departe de ai lor un an întreg, le înțeleg din suflet dorul care-i încearcă în zilele, orele în care se întorc în țară; este despre toate drumurile noastre și încrederea în liniștea și pacea de <Acasă la noi>”, spune Elena.

Videoclipul a fost regizat de Florin Botea şi o surprinde pe artistă în diferite cadre de toamnă vestind într-un fel venirea iernii.

Ultimul videoclip lansat de Elena Gheorghe este "Autograf", în care aceasta s-a jucat cu o imagine care evocă stilul, gesturile și șarmul prințeselor din cele mai cunoscute povești ale lumii, iar totul este inspirat chiar de către fanii artistei.

Citește mai multe despre Elena Gheorghe
Videoclipuri cu Elena Gheorghe
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE