Urmărește-ne în Social Media

Elena feat. Danny Mazo - Senor Loco

Elena Gheorghe a lansat noul videoclip al piesei Senor Loco, în colaborare cu artistul columbian Danny Mazo. Videoclipul piesei este o extravaganță vizuală plină de culoare, iar coregrafia este realizată de Bogdan Boantă.

Dupa succesul european al piesei "Mamma mia", Elena Gheorghe lansează un nou single în limba engleză, "Señor Loco", un feat. cu artistul columbian Danny Mazo. Videoclipul piesei este o extravaganță vizuală plină de culoare, care amintește de bucuria și energia fiestelor din Sudul Spaniei.

Odată cu lansarea în România a piesei "Señor Loco" (single-ul este deja în promovare pe radiourile din Spania), Elena surprinde cu o noua imagine plină de senzualitate și exuberanță, ce combină elemente din spectacolul temperamental al dansatoarelor de flamenco, cu libertatea și forța frumuseților din America Latină.

"Señor Loco mă întoarce la prima mea mare iubire, muzica latino. E o poveste vizuală foarte colorată, plină de bucurie și de spectacol, e intrarea perfecta în vară, în perioada nopților albe, a petrecerilor cu dans până dimineața, a vacanțelor.

Imaginea mea pentru acest clip este foarte senzuală, explozivă, solară și rolul pe care-l interpretez m-a readus în zona de temperament și atitudine în care mă simt extraordinar, în energia personajelor din America Latina, femei spectaculoase, fără complexe, asumate și puternice", spune Elena.

"Am exersat zilnic, timp de 1 lună coregrafia, împreună cu talentatul și mereu inspiratul Bogdan Boanta și sunt foarte fericită că am, din nou, în această poveste vizuală, o coregrafie complexă", adaugă Elena.

Pentru videoclipului noului single, Elena a pregatit o coregrafie plină de umor, care combină pași de salsa cu mișcări inspirate de girl-band-urile din industria K-Pop.

La creația, producția și imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeasi echipă care-i este aproape de peste 3 ani:

"Am avut alături echipa mea de vis, aceiași oameni talentați cu care lucrez de la lansarea 'Ecou': fetele de la Antz, scenariștii clipului, consultanții mei de imagine și de coolhunting, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, Andra Manea - makeup, Andreea Stancu - hairstyle, minunatul scenograf Tibi Hristu și, bineînțeles, casa de discuri CAT MUSIC".

Piesa "Señor Loco" este o nouă colaborare a Elenei cu compozitorul și producătorul muzical Laurențiu Duță.

Comentarii

Concerte & turnee

Delia, Elena Gheorghe, Emilian cântă în weekendul de debut al Târgului de Crăciun București 2023

Povestea sărbătorilor de iarnă începe joi, 30 noiembrie, cu cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Piața Constituției. Concerte, activități și ateliere de creație sunt doar câteva dintre atracțiile propuse de organizatori.

Publicat

pe

Târgul de Crăciun București
Târgul de Crăciun București │ FOTO: CreArt

Cea de-a 16-a ediție a Târgului de Crăciun din Piața Constituției, organizat de Primăria Capitalei prin CREART - Centrul de Creație, Artă și Tradiție al Municipiului București, se deschide joi, 30 noiembrie, începând cu ora 16:00, în zi de mare sărbătoare - Sfântul Apostol Andrei. În aceeași seară, de la ora 18:00, din Piața Constituției se va aprinde iluminatul festiv în Capitală, transformând Bucureștiul într-o poveste de iarnă.

Program general Târgul de Crăciun București 2023

  • Debut - 30 noiembrie: 16:00 - 22:00
  • Vineri, 1 decembrie: 10:00 - 22:00
  • Luni, 25 decembrie: 12:00 - 22:00
  • Marți, 26 decembrie: 10:00 - 22:00

În restul zilelor:

  • Luni - Vineri: 12:00 - 22:00
  • Sâmbătă - Duminică: 10:00 - 22:00

Concert Delia în seara de debut a Târgului de Crăciun

Simbol internațional al sărbătorilor, Caravana Coca-Cola ajunge în Târgul de Crăciun București, chiar în ziua de deschidere a acestuia, unde va staționa și va putea fi admirată de vizitatori, înainte de a-și continua parada prin oraș. Prieten tradițional al evenimentului, Coca-Cola oferă, de asemenea, o experiență unică, în seara de debut, prin concertul Deliei. Caravana va continua să aducă magia în Piaţa Constituţiei și în zilele de 1 și 2 decembrie, de această dată, cu o serie de activări speciale: de la jocurile cu bulgări de zăpadă, la atelierele de creație pentru realizarea de cadouri sau felicitări de Crăciun.

Program artistic de 1 decembrie

Ziua Națională a României, 1 decembrie, va fi sărbătorită și în cadrul Târgului de Crăciun, atât prin muzică de fanfară, cât și printr-un spectacol folcloric autentic, reprezentând tradiția și identitatea. Programul artistic va fi pus în scenă de zece soliști vocali, printre care Alexandru Pugna, Gheorghiţa Nicolae, Nicuşor Iordan, dar și de grupul vocal "Burnasul" din Teleorman, acompaniați de orchestra ansamblului folcloric profesionist "Cununa Carpaților", dirijor Dan Ionescu. De asemenea, vor fi prezentate momentele de dans ale Ansamblului "Iholu" din Constanța - comunitatea aromână, precum și ale Ansamblului "Asteria" din București - minoritatea greacă.

Recitaluri și DJ Set

  • Sâmbătă și duminică, în zona tradițională a evenimentului, pe scena amplasată lângă brad, vor urca Elena Gheorghe și Emilian & Band, fiind precedați de coruri de copii, soliști vocali și artişti instrumentiști.
  • Zona urbană va fi activată zilnic, atât de DJ Sets pe ritmurile remixate ale celor mai îndrăgite melodii internaționale de iarnă, precum și de muzică ambientală, asigurată de Magic FM.

Activități pentru întreaga familie

Weekendul continuă cu activități pentru întreaga familie, într-o atmosferă magică, în intervalul orar 10:00 - 22:00. Peste 130 de căsuțe ale meșteșugarilor, creatorilor urbani și producătorilor locali își așteaptă publicul cu o largă varietate de produse de sezon, dar și cu cele mai gustoase preparate culinare, pregătite în locație. Distracția va fi asigurată de roata panoramică, carusel și de trenuleț, dar şi de mascote și artiști animatori pe picioroange.

Copiii se vor bucura de spectacolele de teatru, jucate pe scena evenimentului, care îi vor purta pe tărâmul magic al imaginației. De asemenea, Casa lui Moș Crăciun își deschide porțile, încă din prima zi a târgului, loc în care, până la sosirea acestuia, spiridușii îi așteaptă pe cei mici, pentru a-și realiza propriile scrisori cu dorințele de Crăciun. Totodată, copiii pot participa la atelierele de creație, specifice atât sărbătorii naționale, cât și Crăciunului.

Citește în continuare