Urmărește-ne în Social Media

Elena feat. Danny Mazo - Senor Loco

Elena Gheorghe a lansat noul videoclip al piesei Senor Loco, în colaborare cu artistul columbian Danny Mazo. Videoclipul piesei este o extravaganță vizuală plină de culoare, iar coregrafia este realizată de Bogdan Boantă.

Dupa succesul european al piesei "Mamma mia", Elena Gheorghe lansează un nou single în limba engleză, "Señor Loco", un feat. cu artistul columbian Danny Mazo. Videoclipul piesei este o extravaganță vizuală plină de culoare, care amintește de bucuria și energia fiestelor din Sudul Spaniei.

Odată cu lansarea în România a piesei "Señor Loco" (single-ul este deja în promovare pe radiourile din Spania), Elena surprinde cu o noua imagine plină de senzualitate și exuberanță, ce combină elemente din spectacolul temperamental al dansatoarelor de flamenco, cu libertatea și forța frumuseților din America Latină.

"Señor Loco mă întoarce la prima mea mare iubire, muzica latino. E o poveste vizuală foarte colorată, plină de bucurie și de spectacol, e intrarea perfecta în vară, în perioada nopților albe, a petrecerilor cu dans până dimineața, a vacanțelor.

Imaginea mea pentru acest clip este foarte senzuală, explozivă, solară și rolul pe care-l interpretez m-a readus în zona de temperament și atitudine în care mă simt extraordinar, în energia personajelor din America Latina, femei spectaculoase, fără complexe, asumate și puternice", spune Elena.

"Am exersat zilnic, timp de 1 lună coregrafia, împreună cu talentatul și mereu inspiratul Bogdan Boanta și sunt foarte fericită că am, din nou, în această poveste vizuală, o coregrafie complexă", adaugă Elena.

Pentru videoclipului noului single, Elena a pregatit o coregrafie plină de umor, care combină pași de salsa cu mișcări inspirate de girl-band-urile din industria K-Pop.

La creația, producția și imaginea clipului, Elena a lucrat cu aceeasi echipă care-i este aproape de peste 3 ani:

"Am avut alături echipa mea de vis, aceiași oameni talentați cu care lucrez de la lansarea 'Ecou': fetele de la Antz, scenariștii clipului, consultanții mei de imagine și de coolhunting, regizorul Dan Petcan, directorul de imagine Bogdan Filip, Andra Manea - makeup, Andreea Stancu - hairstyle, minunatul scenograf Tibi Hristu și, bineînțeles, casa de discuri CAT MUSIC".

Piesa "Señor Loco" este o nouă colaborare a Elenei cu compozitorul și producătorul muzical Laurențiu Duță.

PUBLICITATE
Comentarii