Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Full Moon Festival 2018
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
INFO CONCERT:
Snoop Dogg
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett

Videoclip oficial: Elena - Antidot

Elena Gheorghe a lansat videoclipul noului single "Antidot". Piesa este compusă de Laurențiu Duță și Adi Colceru, vizualul fiind regizat de Dan Petcan.

După recenta colaborare cu Naguale, pentru piesa ”Cutremur”, Elena Gheorghe revine cu un nou videoclip, ce promovează piesa ”Antidot”. Single-ul este compus de Laurențiu Duță și Adi Colceru, pentru clip artista colaborând cu regizorul Dan Petcan.

”Știți cât am așteptat ziua asta? Azi-noapte nu am dormit deloc, pentru că regizorul Dan Petcan a promis că îmi dă la 4 jumătate colorizarea și a durat un pic mai mult. (...) Vreau să-i mulțumesc lui Dan Petcan. Te pup!(...) Și nu în ultimul rând lui Laurențiu Duță, care a făcut o piesă extraordinară, de care sunt tare mândră și sper din tot sufletul meu să vă placă și să ajungă la sufletele voastre”, a declarat Elena Gheorghe într-un livestream transmis de la sediul Cat Music.

Elena Gheorghe s-a remarcat inițial ca solistă a trupei Mandinga, adoptând un stil latino. De când și-a început cariera solo s-a orientat spre pop și dance și așa au luat naștere single-urile „Te ador”, „Captain Tonight”„Ecou”, „Până dimineața” și „Mamma mia”. La capitolul colaborări, aceasta a cântat alături de Glance, Naguale, Uddi, Adi Cristescu și F. Charm.

De la un proiect la altul, fie că vorbim despre single-uri, piese de Crăciun, sau despre piese cu versuri în limba română, Elena Gheorghe este într-o continuă reinventare, surprinzând publicul în mod plăcut atât prin timbrul său, cât și prin videoclipuri cu povești cinematografice captivante.

Citește mai multe despre Elena Gheorghe
Videoclipuri cu Elena Gheorghe
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE