Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Electro Velvet - Still In Love With You

Duo-ul Electro Velvet reprezintă Marea Britanie la Eurovision 2015 cu melodia electro-swing "Still In Love With You". Urmărește videoclipul oficial pe InfoMusic.

Duo-ul Electro Velvet este format din Alex Larke (35 de ani) și Bianca Nicholas (26 de ani). Alex cântă și cu o trupă tribut Rolling Stone. Bianca are o carieră solo, lansând în 2011 single-ul "Hold on to Your Dreams" intrând în Top 100 în regat.

Electro Velvet (Alex Larke și Bianca Nicholas)

Electro Velvet (Alex Larke și Bianca Nicholas) (Foto: BBC)

Melodia celor doi a fost aleasă din câteva sute de propuneri pentru a reprezenta Marea Britanie la Eurovision Song Contest 2015. Concursul a fost deschis deopotrivă compozitorilor profesioniști, cât și celor amatori. Piesa electro-swing "Still In Love With You" a fost compusă de David Mindel și Adrian Bax White.

Marea Britanie intră direct în finala Eurovision de pe 23 mai 2015 de la Viena, fiind unul din cele 5 state finanțatoare. Pentru mai multe detalii despre Eurovision 2015 urmăriți fluxul InfoMusic.

Citește mai multe despre Electro Velvet
Videoclipuri cu Electro Velvet
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE