Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Tom Jones

Videoclip oficial: Electro Velvet - Still In Love With You

Duo-ul Electro Velvet reprezintă Marea Britanie la Eurovision 2015 cu melodia electro-swing "Still In Love With You". Urmărește videoclipul oficial pe InfoMusic.

Duo-ul Electro Velvet este format din Alex Larke (35 de ani) și Bianca Nicholas (26 de ani). Alex cântă și cu o trupă tribut Rolling Stone. Bianca are o carieră solo, lansând în 2011 single-ul "Hold on to Your Dreams" intrând în Top 100 în regat.

Electro Velvet (Alex Larke și Bianca Nicholas)

Electro Velvet (Alex Larke și Bianca Nicholas) (Foto: BBC)

Melodia celor doi a fost aleasă din câteva sute de propuneri pentru a reprezenta Marea Britanie la Eurovision Song Contest 2015. Concursul a fost deschis deopotrivă compozitorilor profesioniști, cât și celor amatori. Piesa electro-swing "Still In Love With You" a fost compusă de David Mindel și Adrian Bax White.

Marea Britanie intră direct în finala Eurovision de pe 23 mai 2015 de la Viena, fiind unul din cele 5 state finanțatoare. Pentru mai multe detalii despre Eurovision 2015 urmăriți fluxul InfoMusic.

Citește mai multe despre Electro Velvet
Videoclipuri cu Electro Velvet
Publicat de Ionut Paraschiv, Project Manager, pe .
CLOSE
CLOSE