Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019Poze concert Deep Purple la Cluj-Napoca - 2019 Laura Bretan intervievată de InfoMusic pe 3 decembrie 2019Cu gândul la 2020, Laura Bretan vorbește despre majorat, viitorul album și un turneu extins INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2020
INFO CONCERT:
Summer Well 2020
INFO CONCERT:
Avishai Cohen
INFO CONCERT:
Celine Dion

Videoclip oficial: Electric Fence - I Got My Mind on You (feat. Sore)

Electric Fence incepe vara cu un nou single si videoclip. ”I Got My Mind on You”, lansată în colaborare cu Sore, este prima piesă de pe viitorul album Electric Fence.

Electric Fence este una dintre trupele autohtone ce s-a remarcat printr-un sound original și actual, o fuziune de genuri muzicale, sonorități electro, influențe etnice sau jazz și, bineînțeles, prin aparițiile live. Împletirea dintre virtuozitatea și energia debordantă, dar și vocea excepțională a solistei, Elena Vasile, și talentul instrumentiștilor au contribuit la crearea unui melanj aparte.

După surprizele din 2012 și 2013, atunci când Electric Fence a ocupat, pe rând, poziția a doua la selecția națională pentru Eurovision cu piesele ”Sun-ta” și ”Emilia”, a urmat 2014, anul schimbărilor. Componența a suferit modificări, stilul muzical a devenit unul mai elaborat, iar rezultatul este piesa ”I Got My Mind On You”.

Cu influențe pop-jazz, single-ul marchează o nouă etapă în evoluția muzicală a celor de la Electric Fence. Compusa de David și Elena, clăparul și solista Electric Fence, melodia reușește să îmbine mai multe stiluri muzicale, transmițând multă energie, în ton cu sezonul estival. Colaborarea dintre Electric Fence și Sore pentru acest single a fost una naturală, ce a venit de la sine. Trupa și-a dorit-o pe Sore alături, vocea și personalitatea sa potrivindu-se perfect cu ideea piesei.

“I Got My Mind on You” este un nou episod din viața noastră artistica. Piesa a venit de la sine, fără a o programa. E ceva diferit față de ceea ce am făcut până acum, dar ne reprezintă în acest moment. E o melodie vesela, care te ridică din prima și îți aduce zâmbetul pe buze. Ne-am dorit-o și pe Sore alături, știam că va fi potrivita pentru această melodie. Personalitatea ei, precum și vocea specială, se potrivesc perfect cu ”I Got My Mind On You” și îi mulțumim că a luat parte la acest proiect” - Electric Fence

Citește mai multe despre Electric FenceSore
Videoclipuri cu Electric FenceSore
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE