Urmărește-ne în Social Media

Electric Fence - I Got My Mind on You (feat. Sore)

Electric Fence incepe vara cu un nou single si videoclip. ”I Got My Mind on You”, lansată în colaborare cu Sore, este prima piesă de pe viitorul album Electric Fence.

Electric Fence este una dintre trupele autohtone ce s-a remarcat printr-un sound original și actual, o fuziune de genuri muzicale, sonorități electro, influențe etnice sau jazz și, bineînțeles, prin aparițiile live. Împletirea dintre virtuozitatea și energia debordantă, dar și vocea excepțională a solistei, Elena Vasile, și talentul instrumentiștilor au contribuit la crearea unui melanj aparte.

După surprizele din 2012 și 2013, atunci când Electric Fence a ocupat, pe rând, poziția a doua la selecția națională pentru Eurovision cu piesele ”Sun-ta” și ”Emilia”, a urmat 2014, anul schimbărilor. Componența a suferit modificări, stilul muzical a devenit unul mai elaborat, iar rezultatul este piesa ”I Got My Mind On You”.

Cu influențe pop-jazz, single-ul marchează o nouă etapă în evoluția muzicală a celor de la Electric Fence. Compusa de David și Elena, clăparul și solista Electric Fence, melodia reușește să îmbine mai multe stiluri muzicale, transmițând multă energie, în ton cu sezonul estival. Colaborarea dintre Electric Fence și Sore pentru acest single a fost una naturală, ce a venit de la sine. Trupa și-a dorit-o pe Sore alături, vocea și personalitatea sa potrivindu-se perfect cu ideea piesei.

“I Got My Mind on You” este un nou episod din viața noastră artistica. Piesa a venit de la sine, fără a o programa. E ceva diferit față de ceea ce am făcut până acum, dar ne reprezintă în acest moment. E o melodie vesela, care te ridică din prima și îți aduce zâmbetul pe buze. Ne-am dorit-o și pe Sore alături, știam că va fi potrivita pentru această melodie. Personalitatea ei, precum și vocea specială, se potrivesc perfect cu ”I Got My Mind On You” și îi mulțumim că a luat parte la acest proiect” - Electric Fence

Comentarii