Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: El Nino - Morfina

Artistul hip-hop El Nino a lansat un videoclip pentru piesa "Morfina". Aceasta este extrasă de pe albumul "Binecuvântat", care va fi lansat oficial pe 21 aprilie. Momentul e marcat de un concert la Arenele Romane.

Piesa are un text compus de El Nino, iar de producţie şi instrumental s-au ocupat Karie şi DJ Twist. Regia îi aparţine lui Alexandru Tuturescu, care a regizat şi clipul "Făcut din umbre" al lui Samurai. Videoclipul "Morfina" prezintă un personaj singuratic, pe o plajă părăsită, cu o sticlă de whisky şi gânduri negre. Cadrele cu tânărul cu ochelari de soare alternează cu imagini cu El Nino cântându-şi versurile.

Apare şi un personaj feminin blond şi e prezentată povestea de dragoste între cei doi protagonişti. Îi vedem la shopping în magazine, pe plajă şi plimbându-se mână în mână. La final aflăm că totul a fost în imaginaţia rebelului cu whisky-ul, care îşi încheie aventura pe plajă cu o dungă de alcool în flăcări. Beat-ul clasic hip-hop cu bas şi tobă e completat de un sample cu viori, contribuind la filonul de romantism infiltrat în melodie.

În 5 zile clipul a atins 440.000 de vizualizări, iar El Nino a început luna martie cu altă piesă nouă, "Povestea Anului". Artistul a prezentat şi o colaborare cu Jo pe finalul lui 2016 şi a pornit 2017 cu un featuring cu Samurai şi Stres.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre El Nino
Videoclipuri cu El Nino
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE