BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Prinde ofertele Black Friday 2017Prinde ofertele Black Friday 2017 Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Katy Perry
Poze de la concertul Feli - lansarea albumului "Eu sunt Feli" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
Profită de oferta Black Friday: Bilete la ELECTRIC CASTLE cu 369 de lei față de 549, tariful scade la 300 de lei de om pentru grupuri!

Videoclip oficial: El Nino - Morfina

Artistul hip-hop El Nino a lansat un videoclip pentru piesa "Morfina". Aceasta este extrasă de pe albumul "Binecuvântat", care va fi lansat oficial pe 21 aprilie. Momentul e marcat de un concert la Arenele Romane.

Piesa are un text compus de El Nino, iar de producţie şi instrumental s-au ocupat Karie şi DJ Twist. Regia îi aparţine lui Alexandru Tuturescu, care a regizat şi clipul "Făcut din umbre" al lui Samurai. Videoclipul "Morfina" prezintă un personaj singuratic, pe o plajă părăsită, cu o sticlă de whisky şi gânduri negre. Cadrele cu tânărul cu ochelari de soare alternează cu imagini cu El Nino cântându-şi versurile.

Apare şi un personaj feminin blond şi e prezentată povestea de dragoste între cei doi protagonişti. Îi vedem la shopping în magazine, pe plajă şi plimbându-se mână în mână. La final aflăm că totul a fost în imaginaţia rebelului cu whisky-ul, care îşi încheie aventura pe plajă cu o dungă de alcool în flăcări. Beat-ul clasic hip-hop cu bas şi tobă e completat de un sample cu viori, contribuind la filonul de romantism infiltrat în melodie.

În 5 zile clipul a atins 440.000 de vizualizări, iar El Nino a început luna martie cu altă piesă nouă, "Povestea Anului". Artistul a prezentat şi o colaborare cu Jo pe finalul lui 2016 şi a pornit 2017 cu un featuring cu Samurai şi Stres.

Obține informații suplimentare despre eveniment:

Citește mai multe despre El Nino
Videoclipuri cu El Nino
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE