Urmărește-ne în Social Media

El Negro - De luni până luni

După aproape 2 ani de la ultima producție video, EL NEGRO lansează astăzi clipul ”De luni până luni”, pentru o piesă pe care solistul Bogdan Negroiu o va include în primul său album solo.

După 4 albume, sute de concerte în cei 15 ani de activitate liveband (aniversați de curând printr-un concert extraordinar) Bogdan Negroiu include piesa  ''De luni până luni'' pe primul său album solo, un proiect de studio pe care se mai regăsesc momentan încă 2 piese - "Panic in the city"și ''Luna Nebuna'', album aflat în lucru și care-și propune să împrietenească sunetele reggae tradiționale cu cele digital-electronice sau cu muzica populară.

Așa cum au obișnuit producțiile marca Republika Verde, piesa are ca tematică încurajarea unei vieți armonioase, libere, a iubirii, a îndrăznelii și a ieșirii din șablonizarea traiului de zi cu zi.
Și pentru că reggae înseamnă soare sonor, clipul abundă de imagini frumoase, însorite și secvențe din concerte, suprapuse atent de către regizorul Ovidiu Solcan cu noul look EL NEGRO, unul fresh și atipic, așa cum a obișnuit proiectul EL NEGRO.

''Cântecul a fost compus în timp ce mergeam cu maşina şi aşteptam să o iau pe fiica mea. Eram în faţa porţii şi brusc m-am apucat să scriu versurile de la cap la coadă, în condițiile în care de obicei compun fragmentat, mai apăsat, învârt mult de cuvinte…''

Pentru mai multe detalii, puteți citi interviul complet.

PUBLICITATE
Comentarii