Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: El Negro - De luni până luni

După aproape 2 ani de la ultima producție video, EL NEGRO lansează astăzi clipul ”De luni până luni”, pentru o piesă pe care solistul Bogdan Negroiu o va include în primul său album solo.
Urmărește-ne pe

După 4 albume, sute de concerte în cei 15 ani de activitate liveband (aniversați de curând printr-un concert extraordinar) Bogdan Negroiu include piesa  ''De luni până luni'' pe primul său album solo, un proiect de studio pe care se mai regăsesc momentan încă 2 piese - "Panic in the city"și ''Luna Nebuna'', album aflat în lucru și care-și propune să împrietenească sunetele reggae tradiționale cu cele digital-electronice sau cu muzica populară.

Așa cum au obișnuit producțiile marca Republika Verde, piesa are ca tematică încurajarea unei vieți armonioase, libere, a iubirii, a îndrăznelii și a ieșirii din șablonizarea traiului de zi cu zi.
Și pentru că reggae înseamnă soare sonor, clipul abundă de imagini frumoase, însorite și secvențe din concerte, suprapuse atent de către regizorul Ovidiu Solcan cu noul look EL NEGRO, unul fresh și atipic, așa cum a obișnuit proiectul EL NEGRO.

''Cântecul a fost compus în timp ce mergeam cu maşina şi aşteptam să o iau pe fiica mea. Eram în faţa porţii şi brusc m-am apucat să scriu versurile de la cap la coadă, în condițiile în care de obicei compun fragmentat, mai apăsat, învârt mult de cuvinte…''

Pentru mai multe detalii, puteți citi interviul complet.

Citește mai multe despre El Negro
Videoclipuri cu El Negro
Publicat de Miruna Haican, Ex-Reporter, pe .
CLOSE
CLOSE