Urmărește-ne în Social Media

Edward Sanda - Zici că ai copilărit la Roma

Edward Sanda a lansat "Zici că ai copilărit la Roma", o piesă al cărei refren îți va rămâne cu siguranță întipărit în minte. Melodia este lansată alături de un videoclip disponibil în articol.

"Zici că ai copilărit la Roma" a fost scrisă de Edward Sanda, Cleopatra Stratan, Quick, Randi și Theea Minculescu. Orchestrația a fost realizată de Edward Sanda.

Edward Sanda a debutat cu piesa "Doar pe a ta", un featuring cu Ioana Ignat ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat single-uri precum "Haine scumpe", "Nicio zi fără tine", "În palma ta" (alături de Ioana Ignat), "Vintage" (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și "În Tandem", alături de Arando Marquez.

În plus, colaborările sale cu artiști precum Theo Rose, AMNA, Vijay, Sandra N și Cleopatra Stratan au demonstrat versatilitatea și abilitatea sa de a se adapta la diverse stiluri muzicale și de a crea piese de succes alături de alte nume din industria muzicală. Anul 2024 se anunță plin de surprize venite din partea lui Edwards Sanda pentru ascultătorii săi.

Comentarii