Urmărește-ne în Social Media

Edward Sanda - Nimeni ca noi

Edward Sanda a lansat o piesă romantică numită "Nimeni ca Noi". Cum şade bine unui track de vară, acest single primeşte un videoclip plin de imagini din vacanţă. Puteţi viziona noul clip în articol.

Edward Sanda apare în clipul "Nimeni ca Noi" alături de o posibilă iubită, călătorind cu maşina pe malul mării sau pe câmpii. Piesa e despre sentimentul de invincibilitate pe care îl ai, atunci când eşti tânăr şi părul îţi flutură în bătaia brizei pe timp de vară. Artistul vine după două colaborări cu Ioana Ignat şi o piesă alături de Amna, iar de această dată îl putem auzi pe o melodie solo.

Noul single este compus de către Randi, în studiourile Famous Production. Acelaşi Randi a lansat cu câteva zile în urma piesa "Inimi", cu un videoclip bazat pe instalaţii artistice şi dansuri lente, suave. Edward Sanda ne propune odată cu noul său release o creaţie care îţi dă o stare de bine. Muzicianul îşi prezintă astfel mesajul:

"Nimeni ca noi" este o piesă ce-ţi dă o stare de bine, un vibe pozitiv, iar versurile vorbesc despre acea iubire tinerească, jucăuşă, când totul e frumos şi nimic nu ţi se pare imposibil. Este practic ceea ce trăiesc la rândul meu, pentru că mă bucur de viaţă, de prieteni şi de vacanţă şi e cadoul meu pentru toţi cei care simt la fel ca mine.

Edward a devenit cunoscut odată cu piesa "Doar pe a ta", colaborare cu Ioana Ignat, care a strâns aproape 52 de milioane de vizualizări pe YouTube. Tânărul a apărut şi alături de Randi pe piesa "Haine Scumpe". Cu o lună în urmă Edward apărea pe piesa "Milioanele de suflete", alături de Amna, pentru ca în perioada Crăciunului în 2018 să pregătească un "Cozonac" alături de Cleopatra Stratan.

Artistul a mai cântat şi alături de Andreea Bălan în 2018. Tot anul trecut ne-a vorbit într-un interviu despre momentul când a fost toboşar într-o trupă rock şi cum a fost mereu pasionat de percuţie.

PUBLICITATE
Comentarii

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31