Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Olanda este câștigătoarea Eurovision 2019 - VEZI CLASAMENTUL România ratează finala Eurovision 2019. Vezi cine s-a calificat Prima Semifinala Eurovision 2019Primele finaliste Eurovision 2019 după prima semifinală Lucia la InfoMusicLucia tratează un tabu al societății în piesa Catastrophe: "Mă lovesc de chestia asta foarte des" - VIDEO Un bis plin de dragoste de la Lenny Kravitz - RECENZIE CONCERT INFO CONCERT:
Chris Botti

Videoclip oficial: Edward Sanda - Nicio zi fără tine

Vă invităm să aflați povestea noii piese a lui Edward Sanda, "Nicio zi fără tine". Melodia este compusă de Randi, iar regia este semnată de Roman Burlaca.

Pe Edward Sanda îl cunoaștem datorită piesei "Doar pe a ta", cu care s-a lansat în urmă cu aproximativ un an. Melodia a intrat în topul difuzărilor pe radio și TV, fiind no. 1 luni la rând. Este cea mai descărcată piesa românească de pe iTunes și cea mai căutată melodie românească prin Shazam. În toamna lui 2017 a primit și trofeul Media Music Awards - Best Shazam.

Însă în urmă cu ceva ani, Edward era doar un adolescent cu visuri mari, care l-a cunoscut pe Randi și i-a spus cât de mult își dorește să cânte, iar anul trecut a intrat în echipa Famous Production. Succesul a venit instantaneu, iar acum Edward Sanda își vede visul cu ochii și lansează o piesă compusă de mentorul său, Randi: "Nicio zi fără tine".

Videoclipul piesei spune o poveste de dragoste și este filmat pe o insulă pustie din Ucraina, cu regizorul moldovean Roman Burlaca. Insula se numește Kibinskaya Kosa și face parte dintr-o rezervație naturală a Ucrainei.

Despre noua piesă, Edward spune că:

"Din clipa în care Randi mi-a arătat piesa <Nicio zi fără tine>, am simțit că este perfectă pentru mine. Cred că piesa asta te face să visezi și să-ți dorești să rămâi alături de persoana iubită până la adânci bătrâneți, ca în povești. De poveste este și videoclipul: am filmat în Ucraina, pe o insulă pustie. Am avut parte de peisaje incrdibile, pe care le veți vedea în clip."

Randi crede foarte mult în talentul tânărului muzician:

"Edward Sanda este un artist cu mare potențial și voiam de ceva vreme să îi compun o piesă. Iată că a sosit acel moment, odată cu piesa <Nicio zi fără tine?. Este o piesă caldă, de vară și cred că te face să zâmbești și să iubesti."

În urmă cu ceva timp, am fost și noi în vizită la Famous Production unde l-am cunoscut mai bine atât pe Edward Sanda, cât și pe Randi.

Citește mai multe despre Edward Sanda
Videoclipuri cu Edward Sanda
Publicat de Ispas Ingrid, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE