Urmărește-ne în Social Media

Edward Sanda - Neiubirea Ta

Edward Sanda prezintă "Neiubirea ta", o piesă ce promite să aline inimile tuturor celor care au aflat ce înseamnă iubirea neîmpărtășită. Videoclip disponibil în articol.

"Neiubirea ta" surprinde prin autenticitatea emoțiilor transmise, fiind o reflecție a trăirilor tuturor celor au făcut cunoștință cu aceste sentimente, iar videoclipul completează perfect mesajul piesei prin imagini spectaculoase și o poveste cinematografică.

"<<Neiubirea ta>> este o poveste inspirată din experiențele mai puțin fericite ale altor oameni și sper să ajungă la inimile voastre, să vă răcorească sufletul și amintirile", a declarat Edward Sanda.

Cu o carieră în plină ascensiune, Edward a cucerit inimile publicului prin vocea sa unică și stilul său inconfundabil. A debutat cu piesa și clipul "Doar pe a ta", un featuring cu Ioana Ignat ce a cucerit topurile de specialitate. Au urmat piese precum "Haine scumpe", "Nicio zi fără tine", "În palma ta" (alături de Ioana Ignat), "Vintage" (un featuring cu Lidia Buble), care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe YouTube și "În Tandem", alături de Arando Marquez.

De-a lungul timpului, Edward a colaborat cu artiști precum AMNA, Lidia Buble, iar alături de Cleopatra Stratan a lansat "Dragoste, vă rog", un îndemn pentru toți cei care iubesc, dar lasă orgoliile să le conducă mintea și inimile frânte, "Vremea de iubit", dar și "Cum ar fi" (alături de Sandra N.). Printre cele mai recente single-uri ale sale se numără "Senorita" și "Zici că ai copilărit la Roma", piese ce au devenit virale pe TikTok și pe YouTube.

Comentarii