Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Summer Well 2019

Videoclip oficial: Edward Sanda - Haine scumpe

Edward Sanda, una dintre vocile proaspete din muzica românească lansează la început de 2018 piesa "Haine Scumpe". Cu un beat senzual şi un videoclip filmat în centrul Capitalei, piesa se anunţă un viitor hit. Îi puteţi viziona clipul mai jos.

Edward apare în rolul trubadurului de lângă terasele şi restaurantele din Centrul Vechi. Este descoperit de Randi şi aşa începe cariera sa muzicală. O prezenţă feminină voluptoasă l-a cucerit pe tânărul cu chitara, care îi dedicase melodie după melodie. Protagonistul observă totuşi că fata e materialistă şi se urcă în maşina unui băiat de bani gata.

Un om de afaceri generos, dar ocupat, iar tânăra visează la artist, ajuns între timp celebru. Videoclipul este regizat de către Ionuţ Trandafir şi spune o poveste reală, cea a descoperirii lui Edward de către Randi şi Şandor Biro. Artistul a debutat în industria muzicală de la noi în 2017 la doar 19 ani. Piesa sa de debut, "Doar pe a ta", un featuring cu Ioana Ignat a ajuns printre cele mai difuzate melodii de la radio şi TV.

A fost cea mai descărcată melodie de pe iTunes şi cea mai căutată melodie românească de pe Shazam anul trecut. Ca atare a fost distinsă cu trofeul Media Music Awards - Best Shazam.

Edward Sanda şi Famous Production au lansat acest al doilea single, "Haine Scumpe", compus de Şandor Biro, ca şi primul hit de altfel. Tânărul muzician a fost foarte încântat de primirea publicului de la Media Music Awards 2017, vorbind despre senzaţia sa pe scenă într-un interviu acordat Infomusic.ro.

Citește mai multe despre Edward Sanda
Videoclipuri cu Edward Sanda
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE