Urmărește-ne în Social Media

Edward Sanda - Haine scumpe

Edward Sanda, una dintre vocile proaspete din muzica românească lansează la început de 2018 piesa "Haine Scumpe". Cu un beat senzual şi un videoclip filmat în centrul Capitalei, piesa se anunţă un viitor hit. Îi puteţi viziona clipul mai jos.

Edward apare în rolul trubadurului de lângă terasele şi restaurantele din Centrul Vechi. Este descoperit de Randi şi aşa începe cariera sa muzicală. O prezenţă feminină voluptoasă l-a cucerit pe tânărul cu chitara, care îi dedicase melodie după melodie. Protagonistul observă totuşi că fata e materialistă şi se urcă în maşina unui băiat de bani gata.

Un om de afaceri generos, dar ocupat, iar tânăra visează la artist, ajuns între timp celebru. Videoclipul este regizat de către Ionuţ Trandafir şi spune o poveste reală, cea a descoperirii lui Edward de către Randi şi Şandor Biro. Artistul a debutat în industria muzicală de la noi în 2017 la doar 19 ani. Piesa sa de debut, "Doar pe a ta", un featuring cu Ioana Ignat a ajuns printre cele mai difuzate melodii de la radio şi TV.

A fost cea mai descărcată melodie de pe iTunes şi cea mai căutată melodie românească de pe Shazam anul trecut. Ca atare a fost distinsă cu trofeul Media Music Awards - Best Shazam.

Edward Sanda şi Famous Production au lansat acest al doilea single, "Haine Scumpe", compus de Şandor Biro, ca şi primul hit de altfel. Tânărul muzician a fost foarte încântat de primirea publicului de la Media Music Awards 2017, vorbind despre senzaţia sa pe scenă într-un interviu acordat Infomusic.ro.

Comentarii

Emisiuni radio-tv

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin sunt gazdele Revelionului de la Antena 1

În noaptea dintre ani, de la ora 20:00, la Antena 1, Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu se întrec cu Nea Mărin în cel mai tare program de Revelion. Zeci de vedete li se vor alătura celor două echipe conduse de Nea Mărin şi de Liviu şi Andrei şi împreună îi vor invita pe telespectatorii să decidă câştigătorul. Găsești în articol mai multe detalii.

Publicat

pe

Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin
Liviu Vârciu, Andrei Ștefănescu și Nea Mărin │ FOTO: Antena 1

Numere de dans, momente umoristice, cei mai renumiți artiști din toate generațiile și din cele mai diverse genuri muzicale, pe toate şi mai mult de-atât le va avea "Revelionul cel neBUN". Voia bună şi distracţia vor fi şi ele la înălţime, într-o noapte în care petrecerea este pentru toate gusturile. Şi cum întrecere fără obstacole nu putea exista, cei trei îi au alături de ei şi pe poznaşii serii, Rikito Watanabe şi Sonny Medini, care se vor asigura că întrecerea nu va fi deloc una simplă.

Loredana, Delia, Connect-R, Andreea Bălan, Andreea Antonescu, Mircea Baniciu, Ana Baniciu, Puya, Adriana Trandafir, Romică Țociu, Paula Chirilă, Azur, Cătălin Crişan, A.S.I.A., Andreea Bănică, Gelu Voicu, Voltaj, Tudor Ionescu, Olguţa Berbec şi Remus Novac, Angelica Flutur, Pepe, Ruby, SHIFT, Jean de la Craiova, Giulia Anghelescu, Cleopatra Stratan şi Edward Sanda, Vali Vijelie, Tzancă Uraganu’, YNY Sebi şi Bogdan DLP, Georgiana Lobonţ, Taraful de Caliu, baletul COBO, coordonat de Cocuța și Bogdan Boantă, se numără printre invitații serii.

Ei vor intra în scenă reprezentând fie echipa lui Liviu și Andrei, fie echipa lui Nea Mărin. Din care tabără a distracției fac parte artiștii, ce aduce fiecare pe scena pe care întâmpină Noul An și ce alte surprize au mai pregătit cei trei amfitrioni telespectatorii vor descoperi la Revelionul cel neBUN, pe 31 decembrie, la Antena 1, de la ora 20:00, când cea mai tare petrecere îi va purta spre 2024!

Citește în continuare