Urmărește-ne în Social Media

Edward Sanda - Drumurile Noastre | Remake Dan Spătaru

Edward Sanda a regândit celebra piesă a lui Dan Spătaru, ”Drumurile Noastre”, rescriindu-i strofele și încorporând influențe electro-pop. Rezultatul este un remake ce nu mai are prea mare legătură cu originalul.

"Am încercat să aduc un sound nou, adaptat tinerei generații, tocmai pentru că îmi doresc foarte mult ca și cei de-o vârstă cu mine să se bucure de muzica bună a părinților noștri și să nu uite aceste minunate melodii", spune Edward.

De această dată, artistul a dorit să împletească mai mult vechiul cu noul și să creeze o legătură mai puternică între generații, astfel încât a îmbinat refrenul original cu versuri compuse de el, la care a lucrat timp de o săptămână.

"Mi-am dorit de asemenea să creez ceva diferit, să abordez tema piesei și din viziunea mea. Așa că nu veți asculta un simplu cover", a declarat Edward Sanda

Edward a pregătit filmarea videoclipului chiar în ziua lansării primului său album, "Nuanțe de iubire", pe 14 septembrie. Însă realizarea acestuia nu a fost lipsită de emoții și de peripeții.

"Eram pregătiți cu toate cele necesare din punct de vedere tehnic, aveam inclusiv o dronă pentru filmările aeriene, aveam o locație în aer liber, în afara Bucureștiului, care corespundea tuturor cerințelor de distanțare socială, vremea era superbă... Totul era perfect! Și... am început să filmăm. Însă ne-am trezit că s-a stricat generatorul de curent.

Era cât pe ce să anulăm nu doar filmarea, dar ne făceam griji și pentru lansarea de seară a albumului. Din fericire am reușit să îl înlocuim în timp util și să avem astăzi și imaginile care alcătuiesc noul videoclip", își amintește artistul, acum amuzat.

PUBLICITATE
Comentarii