Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2019
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ester Peony, interviu InfoMusic 2019Ester Peony, despre reacțiile fanilor Eurovision: "Că le place, că nu le place, eu îi iubesc" INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Nikos Vertis

Videoclip oficial: Editors - Ocean Of Night

Editors a lansat videoclipul noului single ”Ocean Of Night”. Vizualul prezintă formația concertând la Olympia Theatre din Dublin.

Ocean Of Night” este noul single Editors, extras de pe cel de-al 5-lea album al formației, ”In Dream”. Videoclipul melodiei este regizat de fotograful olandez născut în Iran Rahi Rezvani, cu care trupa a colaborat și pentru ultimele două clipuri.

”Jumătate din acest clip este un documentar, iar cealaltă jumătate surprinde imagini dintr-un concert. Mixul dintre aceste două abordări, în concert și înainte de a urca pe scenă, m-a făcut să mă simt mult mai apropiat de membrii formației. Sper ca acest lucru să ajungă și la publicul care va urmări clipul”, a declarat  Rahi Rezvani

Despre acest sentiment de conexiune a vorbit și solistul Editors, Tom Smith.

„Rahi înțelege ce reprezintă trupa Editors, împărtășim o afecțiune comună pentru o anume estetică pe care o reflectă muzica noastră. Ceea ce este interesant, însă, nu este familiaritatea cu sound-ul, ci elementul de surpriză. E motivant să lucrăm cu el îndeaproape, să contruim o relație și să vedem până unde putem ajunge. Este, așa cum ar spune el, ceva superb”, a declarat Tom Smith.

Cel mai recent album Editors, ”The Weight of Your Love”, a fost lansat în 2013, fiind primul material înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz, care a părăsit formația în aprilie 2012, și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams. Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul „In This Light and on This Evening”.

Citește mai multe despre Editors
Videoclipuri cu Editors
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE