Urmărește-ne în Social Media

Editors - No Harm

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”No Harm”. Vizualul marchează prima colaborare a formației cu regizorul Rahi Rezvani.

După apariția pe internet a noii lor piese ”No Harm”, trupa Editors a hotărât să promoveze piesa oficial printr-un videoclip. Formația a optat pentru o colaborare interesantă cu regizorul și fotograful olandez născut în Iran Rahi Rezvani, ce a reușit să adauge un plus de valoare melodiei.

"Rahi înțelege ce reprezintă trupa Editors, împărtășim o afecțiune comună pentru o anume estetică pe care o reflectă muzica noastră. Ceea ce este interesant, însă, nu este familiaritatea cu sound-ul, ci elementul de surpriză. E motivant să lucrăm cu el îndeaproape, să contruim o relație și să vedem până unde putem ajunge. Este, așa cum ar spune el, ceva superb", a declarat solistul Editors, Tom Smith.

Cel mai recent album Editors, ”The Weight of Your Love”, a fost lansat în 2013, fiind primul material înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz, care a părăsit formația în aprilie 2012, și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams. Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul „In This Light and on This Evening”.

Comentarii