Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Editors - Life Is A Fear

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”Life Is A Fear”. Vizualul marchează o nouă colaborare cu regizorul și fotograful Rahi Rezvani, cel care s-a ocupat și de clipurile anterioare ale formației, ”No Harm” și ”Marching Orders”.
Urmărește-ne pe

Life Is A Fear” este noul single Editors, extras de pe cel de-al 5-lea album al formației, ”In Dream”. Piesa a putut fi ascultată la radio în premieră în cadrul emisiunii realizate de Zane Low.

Videoclipul melodiei este regizat de fotograful olandez născut în Iran Rahi Rezvani, cu care trupa a colaborat și pentru ultimele două clipuri

„Rahi înțelege ce reprezintă trupa Editors, împărtășim o afecțiune comună pentru o anume estetică pe care o reflectă muzica noastră. Ceea ce este interesant, însă, nu este familiaritatea cu sound-ul, ci elementul de surpriză. E motivant să lucrăm cu el îndeaproape, să contruim o relație și să vedem până unde putem ajunge. Este, așa cum ar spune el, ceva superb”, a declarat solistul Editors, Tom Smith.

Cel mai recent album Editors, ”The Weight of Your Love”, a fost lansat în 2013, fiind primul material înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz, care a părăsit formația în aprilie 2012, și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams. Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul „In This Light and on This Evening”.

Citește mai multe despre Editors
Videoclipuri cu Editors
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE