Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Editors - Life Is A Fear

Trupa Editors a lansat videoclipul noului single ”Life Is A Fear”. Vizualul marchează o nouă colaborare cu regizorul și fotograful Rahi Rezvani, cel care s-a ocupat și de clipurile anterioare ale formației, ”No Harm” și ”Marching Orders”.

Life Is A Fear” este noul single Editors, extras de pe cel de-al 5-lea album al formației, ”In Dream”. Piesa a putut fi ascultată la radio în premieră în cadrul emisiunii realizate de Zane Low.

Videoclipul melodiei este regizat de fotograful olandez născut în Iran Rahi Rezvani, cu care trupa a colaborat și pentru ultimele două clipuri

„Rahi înțelege ce reprezintă trupa Editors, împărtășim o afecțiune comună pentru o anume estetică pe care o reflectă muzica noastră. Ceea ce este interesant, însă, nu este familiaritatea cu sound-ul, ci elementul de surpriză. E motivant să lucrăm cu el îndeaproape, să contruim o relație și să vedem până unde putem ajunge. Este, așa cum ar spune el, ceva superb”, a declarat solistul Editors, Tom Smith.

Cel mai recent album Editors, ”The Weight of Your Love”, a fost lansat în 2013, fiind primul material înregistrat fără chitaristul Chris Urbanowicz, care a părăsit formația în aprilie 2012, și primul pe care apar noii membri Justin Lockey și Elliot Williams. Materialul a fost înregistrat în mare parte live și a fost produs de Jacquire King și Flood, care a mai colaborat cu trupa la discul „In This Light and on This Evening”.

Citește mai multe despre Editors
Videoclipuri cu Editors
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE