Urmărește-ne în Social Media

Editors - Kiss

Editors a lansat "Kiss", cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al trupei. Melodia este acompaniată de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

După "Heart Attack" și "Karma Climb", Editors prezintă "Kiss", o nouă piesă cu videoclip ce se va găsi pe discul "EBM". Este cel de-al șaptelea album din cariera trupei și urmează să fie lansat pe 23 septembrie. Mai mult, "EBM" marchează primul album Editors cu noul membru cu normă întreagă al trupei - Benjamin John Power (alias Blanck Mass).

Titlul albumului este un acronim de la Editors și Blanck Mass, dar și o referire la Electronic Body Music, un gen muzical care combină elemente de muzică industrială și synth-punk cu influențe disco și dance. S-a dezvoltat la începutul anilor 1980 în Europa de Vest, ca o consecință a culturii punk și a muzicii industriale.

Revenind la "Kiss", piesa este lansată împreună cu un videoclip gândit de chitaristul Justin Lockey. Vizualul îi prezintă pe dansatorii Harry Ondrak-Wright și Rory Macleod, mișcându-se pe o coregrafie realizată de Sophia Hurdley.

"Ideea acestui videoclip a venit din dorința de a face ceva simplu și abstract, care să nu fie prea adâncit în versuri sau în interpretarea lor literară. Este mai mult despre folosirea titlului pentru a declanșa o temă pe care să se lucreze, folosind mișcarea ca nucleu. Ideea ar fi să arăt povestea a două suflete care se atrag și se resping în mod constant unul pe celălalt, fără a avea un contact deplin...", a comentat Justin Lockey potrivit publicației Stereogum.

Comentarii