Urmărește-ne în Social Media

Editors - Kiss

Editors a lansat "Kiss", cel de-al treilea single extras de pe viitorul album al trupei. Melodia este acompaniată de un videoclip pe care te invităm să-l urmărești în articol.

După "Heart Attack" și "Karma Climb", Editors prezintă "Kiss", o nouă piesă cu videoclip ce se va găsi pe discul "EBM". Este cel de-al șaptelea album din cariera trupei și urmează să fie lansat pe 23 septembrie. Mai mult, "EBM" marchează primul album Editors cu noul membru cu normă întreagă al trupei - Benjamin John Power (alias Blanck Mass).

Titlul albumului este un acronim de la Editors și Blanck Mass, dar și o referire la Electronic Body Music, un gen muzical care combină elemente de muzică industrială și synth-punk cu influențe disco și dance. S-a dezvoltat la începutul anilor 1980 în Europa de Vest, ca o consecință a culturii punk și a muzicii industriale.

Revenind la "Kiss", piesa este lansată împreună cu un videoclip gândit de chitaristul Justin Lockey. Vizualul îi prezintă pe dansatorii Harry Ondrak-Wright și Rory Macleod, mișcându-se pe o coregrafie realizată de Sophia Hurdley.

"Ideea acestui videoclip a venit din dorința de a face ceva simplu și abstract, care să nu fie prea adâncit în versuri sau în interpretarea lor literară. Este mai mult despre folosirea titlului pentru a declanșa o temă pe care să se lucreze, folosind mișcarea ca nucleu. Ideea ar fi să arăt povestea a două suflete care se atrag și se resping în mod constant unul pe celălalt, fără a avea un contact deplin...", a comentat Justin Lockey potrivit publicației Stereogum.

PUBLICITATE
Comentarii

Concerte & turnee

Robbie Williams și Sam Smith vin la București, la festivalul Summer in the City

Pe 3 și 4 iunie, Piața Constituției din București va găzdui unul dintre cele mai mari festivaluri din București: Summer in the City! Headlinerii ediției sunt Robbie Williams și Sam Smith. Află ce alți artiști vor completa lineup-ul.

Publicat

pe

Summer in the City 2023
Summer in the City 2023

Summer in the City dorește să aducă un nou suflu pe piața concertistică din România. Timp de două zile, participanții se vor bucura de concertele live ale unora dintre cei mai apreciați artiști. Headlinerii celor două seri sunt Robbie Williams și Sam Smith cărora li se alătură Editors, LP, Calum Scott, Abby Roberts și mulți alții care vor fi anunțați în curând.

Robbie Williams revine la București după show-ul sold out din aceeași locație din 2015. Hit-uri precum "Let Me Entertain You", "Angels", "Millenium", "She's the One", "I've Been Expecting You" precum și multe altele vor fi cântate din nou în Piața Constituției. Robbie deține și Guinness World Record pentru 1,6 milioane de bilete vândute într-o singură zi, pe lângă faptul că șase dintre albumele sale fac parte din top 100 cele mai bine vândute în Marea Britanie.

Cu 7 single-uri numărul 1 în Marea Britanie și 14 albume de studio numărul 1, 18 Brit Awards și trei MTV European Music Awards, Robbie Williams este unul dintre cei mai mari muzicieni, dar și entertaineri.

Sam Smith este, fără îndoială, unul dintre cei mai mari artiști britanici ai tuturor timpurilor. Cu un Oscar și patru premii Grammy, Sam a primit un American Music Award și un Glob de Aur. Un artist complex ale cărui melodii au adunat miliarde de vizualizări pe platformele de streaming, Sam Smith vine pentru prima dată la București.

Pe scena din Piața Constituției, la Festivalul Summer in the City, vor răsuna "I'm not the only one", "Too Good at Goodbyes" sau "Dancing with a Stranger." "Unholy", recenta sa colaborare cu Kim Petras, i-a adus deja primul loc în topurile din Statele Unite. Melodia este extrasă de pe următorul său album, "Gloria", ce va fi lansat în 2023 și de pe care vom auzi câteva piese la București.

Bilete Summer in the City 2023

Abonamentele pentru Summer in the City vor fi puse în vânzare începând de astăzi, 16 decembrie, la următoarele prețuri:

!! Nu există bilete pe zi

  • Acces general (în picioare) Early Bird: 449 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 499 până la 669 lei în ziua evenimentului
  • Golden Circle (în picioare): 839 lei, număr limitat de bilete. Ulterior prețurile vor creste de la 999 lei pana la 1119 lei până în ziua evenimentului
  • VIP (cu loc in tribuna): 1679 lei - în Tribune. Doar 2.000 de locuri disponibile
Citește în continuare