Urmărește-ne în Social Media

Editors - Karma Climb

Editors a lansat piesa "Karma Climb", extrasă de pe viitorul album al trupei, "EBM". Melodia beneficiază de un videoclip disponibil în articol. Te invităm să îl urmărești.

Piesa "Karma Climb" vine după anteriorul "Heart Attack", cântec lansat la sfârșitul lunii aprilie. Melodia le este prezentată fanilor împreună cu un videoclip regizat de Brothers Lockey, aka Hand Held Cine Club.

Atât "Heart Attack", cât și "Karma Climb" se vor găsi pe "EBM", al șaptelea album din cariera trupei Editors. Materialul va fi lansat pe 23 septembrie. Mai mult, "EBM" marchează primul album Editors cu noul membru cu normă întreagă al trupei - Benjamin John Power (alias Blanck Mass).

"EBM" este promovat printr-un turneu în Marea Britanie și în Europa, care începe luna aceasta în Spania și se încheie în Bristol în februarie. Editoris vor concerta la emblematicul Troxy din Londra, dar și în Nottingham, Manchester, Glasgow sau Dublin.

Noua piesă, precum și alte hit-uri ale trupei vor putea fi auzite live în această vară. Editors revine în România în cadrul festivalului Electric Castle. Evenimentul va avea loc în perioada 13 - 17 iulie la Castelul Banffy din Cluj-Napoca.

Comentarii