Urmărește-ne în Social Media

Editors - Heart Attack

Britanicii de la Editors au revenit în atenția fanilor cu o nouă piesă intitulată "Heart Attack". Melodia este acompaniată de un videoclip animat, o adevărată pictură în mișcare. Te invităm să îl urmărești.

Trupa Editors livrează ascultătorilor o proaspătă bucată muzicală. Este vorba de "Heart Attack", prima piesă nouă de la anterioarele lansări din 2019. "Heart Attack" este un cântec de dragoste, dar este vorba despre acea iubire care te consumă.

"<<Hear Attack>> este o piesă despre obsesie, despre a te pierde în cineva. Un cântec de dragoste, un cântec morbid de dragoste", a declarat solistul Tom Smith pentru publicația NME.

Melodia a fost lansată împreună cu un videoclip intens, colorat și psihedelic. Vizualul este realizat de artistul Felix Geen.

Odată cu lansarea piesei "Heart Attack", Editors a anunțat că își mărește echipa cu un nou membru. Compozitorul și producătorul Blanck Mass a devenit un membru permanent al trupei. El a mai colaborat cu Editors în trecut, pentru realizarea albumului "Violence" (2018).

Noua piesă, precum și alte hit-uri ale trupei vor putea fi auzite live în această vară. Editors revine în România în cadrul festivalului Electric Castle. Evenimentul va avea loc în perioada 13 - 17 iulie la Castelul Banffy din Cluj-Napoca.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Festivaluri miercuri, 13 iulie 2022

Electric Castle 2022

Loc
Castelul Banffy
Comentarii