Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Daniel Rocca în concertul FIRMA din Club Control din Bucuresti pe 2 aprilie 2015Câștigă o invitație dublă la concertul FiRMA din 25 octombrie 2018 Câștigă o invitație dublă la concertul Direcția 5 din 25 octombrie 2018 INFO CONCERT:
Acadelia
INFO CONCERT:
BT Live: Cuibul / Soul Serenade
INFO CONCERT:
David Duchovny

Videoclip oficial: Editors - Hallelujah (So Low)

Editors a lansat videoclipul piesei ”Hallelujah (So Low)”, ”cea mai rock melodie” înregistrată până acum, conform solistului Tom Smith. Single-ul se regăsește pe albumul ”Violence”, așteptat pe piață în luna martie.

”Am scris versurile pentru “Hallelujah (So Low)” când m-am întors dintr-o excursie în Oxfam, unde am vizitat taberele de refugiați din nordul Greciei. A fost, evident, o călătorie care m-a emoționat foarte mult - am văzut oameni trăind printre ruine, supraviețuind doar cu ajutorul primit din partea celor binevoitori.

Din punct de vedere muzical, piesa se agață de relația dintre chitara acustică și tobe, de la asta am pornit când am făcut demo-ul. Nu avea nimic special la început. Dar când Justin [Lockey] a venit cu riff-ul său scandalos, am știut că avem ”un câștigător”. E cea mai rock melodie a noastră și asta ne bucură foarte mult. Cred că videoclipul încearcă să capteze intensitatea piesei, dar și a noastră, ca trupă live”, a detaliat solistul Tom Smith într-un interviu acordat Billboard.

Ca și single-ul anterior, ”Magazine”, piesa este acompaniată de un videoclip regizat de fotograful olandez născut în Iran Rahi Rezvani. Trupa a colaborat cu Rahi și pentru clipurile de pe albumul anterior, ”In Dream”.

„Rahi înțelege ce reprezintă trupa Editors, împărtășim o afecțiune comună pentru o anume estetică pe care o reflectă muzica noastră. Ceea ce este interesant, însă, nu este familiaritatea cu sound-ul, ci elementul de surpriză. E motivant să lucrăm cu el îndeaproape, să contruim o relație și să vedem până unde putem ajunge. Este, așa cum ar spune el, ceva superb”, a declarat Tom Smith.

Piesa ”Hallelujah (So Low) ” este inclusă pe noul album ”Violence”. Cel de-al 6-lea album de studio al trupei Editors va fi lansat pe 9 martie, putând fi precomandat deja de pe site-ul formației.

Tracklist ”Violence” - Editors:

  1. Cold
  2. Hallelujah (So Low)
  3. Violence
  4. Darkness At The Door
  5. Nothingness
  6. Magazine
  7. No Sound But the Wind
  8. Counting Spooks
  9. Belong

Citește mai multe despre Editors
Videoclipuri cu Editors
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE