Urmărește-ne în Social Media

Editors - All The Kings

Editors a lansat videoclipul noului single ”All The Kings”. Vizualul este regizat de Rahi Rezvani.

All The Kings” este noul single Editors, extras de pe cel de-al 5-lea album al formației, ”In Dream”. Videoclipul melodiei este regizat de fotograful olandez născut în Iran Rahi Rezvani, cu care trupa a colaborat și pentru ultimele patru clipuri.

„Rahi înțelege ce reprezintă trupa Editors, împărtășim o afecțiune comună pentru o anume estetică pe care o reflectă muzica noastră. Ceea ce este interesant, însă, nu este familiaritatea cu sound-ul, ci elementul de surpriză. E motivant să lucrăm cu el îndeaproape, să contruim o relație și să vedem până unde putem ajunge. Este, așa cum ar spune el, ceva superb”, a declarat Tom Smith.

Discul ”In Dream” a fost lansat în octombrie 2015 și s-a plasat pe poziția a 5-a în topul albumelor din UK și pe prima poziție în Belgia. Pe acest material sunt incluse single-urile ”No Harm”, "Marching Orders" și ”Ocean Of Night”.

Anul acesta, trupa Editors va susține cel de-al doilea concert în România, după cel din august 2009. Formația va fi headliner la prima ediție a festivalului Spellground, programat în perioada 12 - 14 august. Evenimentul se va desfășura pe litoral, pe scenă urmând a urca 17 artiști internaționali și 44 de artiști români.

Apasă pe eveniment pentru informații suplimentare:

Concerte vineri, 12 august 2016

ANULAT - Spellground Festival

Loc
Năvodari
PUBLICITATE
Comentarii