Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Poze de la concertul Nightwish - 20 de ani INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2018
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
BUCHAREST GreenSounds FESTIVAL 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Snoop Dogg

Videoclip oficial: Ed Sheeran - Thinking Out Loud

"Thinking Out Loud" este primul videoclip al lui Ed Sheeran în care artistul britanic este complet expus. Fără o chitară sau o marionetă (clipul ”Sing”) în spatele cărora să-și poată ascunde timiditatea, Ed permite fanilor să-i descopere o nouă latură. Romantismul este exprimat, de această dată, nu doar prin versuri, ci și prin dans.

Ed Sheeran anunța înainte de lansarea albumului ”X” că își propune să facă tot ce îi stă în putință pentru ca muzica lui să ajungă la cât mai mulți oameni. Având în vedere că discul este dublu certificat cu platină, înregistrând vânzări de peste 600.000 de copii, nu ar fi o exagerare dacă am bifa obiectivul inițial.

Abordarea artistului britanic a dat roade, Ed Sheeran trecând din categoria artiștilor novici în ”liga profesioniștilor”. Demonstrația sa e departe, însă, de a se fi încheiat. Prin noul videoclip "Thinking Out Loud", regizat de Emil Nava, Ed ne arată că nu am văzut încă nimic și că partea interesantă de-abia acum urmează. Cu o coregrafie minuțios exersată și emoții mari, transmise atât prin versuri cât și prin limbajul non-verbal, tânărul artist reușește să surprindă și să impresioneze. Efectul muzicii sale reușește, astfel, să-și extindă orizonturile, ajungând la un nou segment de public.

Tracklist "x" - Ed Sheeran

 1. One
 2. Mess
 3. Sing
 4. Don't
 5. Nina
 6. Photo
 7. Bloodstream
 8. Tenerife
 9. Runaway
 10. The Man
 11. Thinking Out Loud
 12. Afire Love

Deluxe Edition:

 1. Take It Back
 2. Even My Dad Does Sometimes
 3. Shirtsleeves
 4. I See Fire

Ed Sheeran s-a născut în  Halifax, West Yorkshire, bunicii acestuia fiind de origine irlandeză. Amintirile din copilărie și adolescență sunt legate de folk-ul lui Damien Rice și de muzica lui Van Morison, o legendă a blues-ului din Irlanda. A învățat să cânte la chitară de la o vârstă foarte fragedă, în liceu începând deja să compună piese.

Albumul de debut "+" a fost lansat pe piață în septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Materialul discografic s-a clasat pe prima poziție în topurile din UK și pe locul 5 în topul american Billboard 200.

Citește și acest articol:

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Videoclipuri cu Ed Sheeran
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE