Urmărește-ne în Social Media

Ed Sheeran - Shivers (Official Acoustic Video)

Ed Sheeran oferă publicului oportunitatea de a asculta piesa "Shivers" așa cum a fost ea compusă, susținută doar de o linie de chitară. Versiunea acustică este acompaniată de un videoclip la fel de dezbrăcat de brizbriz-uri, în care Ed se simte în elementul său.

Piesa "Shivers" se regăsește pe albumul "=", pe care Ed îl va lansa la finalul lunii octombrie. Discul conține 14 piese, inclusiv single-ul dance "Bad Habits". Produs de Ed, FRED și Johnny McDaid de la Snow Patrol, discul a fost înregistrat în Suffolk, Londra, Suedia și LA.

"Cel de-al patrulea album de studio, "=", apare pe 29 octombrie și poate fi precomandat de pe toate platformele, fiind disponibil ca CD, vinyl și casetă. Am început să compun piese pentru acest album și să le înregistrez în iunie 2017. A fost un proces foarte, foarte lung. Am trecut prin iubire, pierdere, o nouă viață, durere și toate emoțiile existente între acestea pe perioada înregistrării acestui album și simt că e un material al maturizării. N-am mai fost niciodată atât de mândru de ceva la care am lucrat, sau mai entuziasmat/emoționat ca voi să-l auziți."

Tracklist "=" - Ed Sheeran:

 1. Tides
 2. Shivers
 3. First Times
 4. Bad Habits
 5. Overpass Graffiti
 6. The Joker And The Queen
 7. Leave Your Life
 8. Collide
 9. 2step
 10. Stop The Rain
 11. Love In Slow Motion
 12. Visiting Hours
 13. Sandman
 14. Be Right Now

PUBLICITATE
Comentarii