Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
BT Live: GOLAN / Ruben Keybo
Melodiile calificate în Selecția Națională pentru Eurovision 2019Eurovision 2019 România: Ascultă melodiile calificate în Selecția Națională - AUDIO Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Mihai Mărgineanu: Zarița Zanga mi-a schimbat de două ori viața INFO CONCERT:
Nikos Vertis
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Bon Jovi

Videoclip oficial: Ed Sheeran și Rudimental­ - Bloodstream

Ed Sheeran a colaborat cu Rudimental pentru o nouă versiune a piesei "Bloodstream", de pe ultimul său album, "x". Videoclipul, regizat de Emil Nava, a fost lansat în cadrul YouTube Music Awards.

În vreme ce fanii lui Ed Sheeran încă mai savurează videoclipul piesei “Thinking Out Lout“, tânărul artist trece la un nou single, cel de-al 4-lea extras de pe albumul ”X”. Melodia aleasă pentru promovare este „Bloodstream„, o piesă dezvăluită de Sheeran încă din iunie 2014, dar care are acum o nouă versiune, înregistrată împreună cu Rudimental.

„Am făcut o piesă cu Rudimental. Melodia e de fapt de pe albumul meu. Tocmai am înregistrat-o din nou și are greutate, sună grozav. Au realizat o altă versiune a sa și va fi un fel de prim single de pe noul lor album…Sună foarte bine.” – Ed Sheeran

Noul single „Bloodstream„, în versiunea Rudimental, poate fi achiziționat de pe iTunes la prețul de 1,29 euro.

Rudimental înseamnă 11 artiști (MC, trompetă, clape, percuționiști, toboșar, chitariști, DJ, backing vocals), o combinație de muzicieni ce au creat stilul unic al proiectului, mereu în căutarea unor noi zone de experimentat. Criticii i-au denumit „o întâlnire a drum&bass cu muzica soul”, această mixtură făcând ca Rudimental să fie o trupă iubită de foarte mulți oameni cu gusturi muzicale foarte diferite.

Anul acesta, Rudimental va concerta pentru prima oară în România. Show-ul se va desfășura în cadrul festivalului Electric Castle, ediția 2015.

Citește mai multe despre Ed SheeranRudimental
Videoclipuri cu Ed SheeranRudimental
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE