Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Ed Sheeran - Photograph

Ed Sheeran a lansat videoclipul noului single ”Photograph”. Vizualul prezintă imagini cu artistul din copilărie până la adolescență, descriind parcursul vieții personale și a carierei sale muzicale.

Ed Sheeran anunța înainte de lansarea albumului ”X” că își propune să facă tot ce îi stă în putință pentru ca muzica lui să ajungă la cât mai mulți oameni. Având în vedere că discul este dublu certificat cu platină, înregistrând vânzări de peste 600.000 de copii, nu ar fi o exagerare dacă am bifa obiectivul inițial.

Abordarea artistului britanic a dat roade, Ed Sheeran trecând din categoria artiștilor novici în ”liga profesioniștilor”. Demonstrația sa e departe, însă, de a se fi încheiat. Prin noul videoclip "Photograph", regizat de Emil Nava, Ed Sheeran le oferă fanilor oportunitatea de a-l cunoaște mai bine, prezentându-le imagini din copilăria și adolescența lui.

Ed Sheeran a înregistrat în 2014 un record de streaming-uri pe Spotify cu albumul ”X”. Cel de-al doilea disc din cariera cântărețului britanic a fost ascultat prin intermediul acestui serviciu de peste 430 de milioane de persoane. Materialul discografic s-a plasat, de asemenea, pe prima poziție în UK Albums Chart și US Billboard 200, aducându-i și două nominalizări la Premiile Grammy 2015, la categoriile Best Pop Vocal Album și Album of the Year. Piesa preferată a lui Ed Sheeran de pe acest disc este ”Thinking Out Loud”, single ajuns Number One.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Videoclipuri cu Ed Sheeran
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE