Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ed Sheeran - Photograph

Ed Sheeran a lansat videoclipul noului single ”Photograph”. Vizualul prezintă imagini cu artistul din copilărie până la adolescență, descriind parcursul vieții personale și a carierei sale muzicale.
Urmărește-ne pe

Ed Sheeran anunța înainte de lansarea albumului ”X” că își propune să facă tot ce îi stă în putință pentru ca muzica lui să ajungă la cât mai mulți oameni. Având în vedere că discul este dublu certificat cu platină, înregistrând vânzări de peste 600.000 de copii, nu ar fi o exagerare dacă am bifa obiectivul inițial.

Abordarea artistului britanic a dat roade, Ed Sheeran trecând din categoria artiștilor novici în ”liga profesioniștilor”. Demonstrația sa e departe, însă, de a se fi încheiat. Prin noul videoclip "Photograph", regizat de Emil Nava, Ed Sheeran le oferă fanilor oportunitatea de a-l cunoaște mai bine, prezentându-le imagini din copilăria și adolescența lui.

Ed Sheeran a înregistrat în 2014 un record de streaming-uri pe Spotify cu albumul ”X”. Cel de-al doilea disc din cariera cântărețului britanic a fost ascultat prin intermediul acestui serviciu de peste 430 de milioane de persoane. Materialul discografic s-a plasat, de asemenea, pe prima poziție în UK Albums Chart și US Billboard 200, aducându-i și două nominalizări la Premiile Grammy 2015, la categoriile Best Pop Vocal Album și Album of the Year. Piesa preferată a lui Ed Sheeran de pe acest disc este ”Thinking Out Loud”, single ajuns Number One.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Videoclipuri cu Ed Sheeran
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE