Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Ed Sheeran - Perfect Symphony feat. Andrea Bocelli (Live pe Stadionul Wembley)

Ed Sheeran și Andrea Bocelli încălzesc inimile a peste 90.000 de spectatori cu o interpretare emoționantă a piesei ”Perfect Symphony” pe Stadionul Wembley, din Londra. Spectatorii completează momentul special al duetului ținând ecranele telefoanelor aprinse, astfel întreaga imagine părând ruptă dintr-un basm.

Anumite momente live nu pot fi descrise în cuvinte. Trebuie trăite la fața locului, sau, o altă variantă viabilă este cea a captării momentului pe video. Dornic să împărtășească fanilor săi de pretutindeni magia duetului său cu Andrea Bocelli de pe Stadionul Wembley, Ed a lansat un clip filmat live, o decizie inspirată, judecând după numărul de vizualizări acumulat: peste 500.000 în doar câteva ore.

Fanii lui Ed Sheeran au trăit din plin emoția acestui duet, cântând alături de cei doi pe parcursul întregii prestații. La eveniment au participat în jur de 90.000 de spectatori, Stadionul Wembley fiind cel de-al doilea ca mărime din Europa, după Camp Nou din Barcelona.

Ed a înregistrat un duet pe această piesă și cu Beyonce, această versiune a melodiei devenind la scurtă vreme hit în America. Varianta solo a piesei ”Perfect” a fost lansată cu videoclip în noiembrie 2017. Clipul a cumulat de atunci un miliard 166 de milioane de vizionări pe YouTube.

Single-ul ”Perfect” este extras de pe albumul "Divide". Cel de-al 3-lea disc al artistului  a fost lansat pe 3 martie, data la care întregul LP a devenit disponibil și pe YouTube. Materialul a doborât recordul de streamuri pe Spotify (68 de milioane), clipurile asociate pieselor acestui album strângând pe YouTube peste 1 miliard de vizualizări. LP-ul a debutat, de asemenea, pe prima poziție în topurile a 14 țări, inclusiv SUA, Anglia, Canada și Australia.

Recent, Ed Sheeran a cântat pentru alți 60.000 de spectatori în Cardiff. Artistul britanic a oprit acest show de două ori, pentru a merge la toaletă, știrea făcând deliciul fanilor de pretutindeni.

Citește mai multe despre Andrea BocelliEd Sheeran
Videoclipuri cu Andrea BocelliEd Sheeran
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE