Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019
INFO CONCERT:
Musicalul Queen "We Will Rock You"

Videoclip oficial: Ed Sheeran - Don't

Ed Sheeran transmite prin dans vibe-ul noului său single "Don't", videoclipul actualizând ideea clasicului "Weapon Of Choice" de la Fatboy Slim, în care Christopher Walken este un veritabil Chuck Norris al coregrafiilor. De regie s-a ocupat Emil Nava, producția fiind semnată de Danyi Deats și Lanette Phillips.
Urmărește-ne pe

Ed Sheeran promovează cu entuziasm noul album "X", ce a debutat pe prima poziție în topurile a 12 țări. După lansarea primului single - "Sing", o piesă produsă de Pharrell Williams și clasată pe primul loc în clasamentul din Marea Britanie, Ed pune sub lumina reflectoarelor single-ul "Don’t", o melodie ce a stârnit deja atenția presei. Piesa se zvonește că ar fi inspirat dintr-o presupusă relație a sa cu Taylor Swift, deși artistul a dezmințit aceste informații.

"Piesa este 100% despre orice altceva în afară de Taylor Swift. Nu am fost niciodată împreună cu ea. Am ieșit, în schimb, cu alte colege de breaslă", a declarat Ed Sheeran.

"Don’t" este compusă de Ed Sheeran în colaborare cu Benjamin Levin. Pentru videoclip, artistul britanic a colaborat cu regizorul Emil Nava, ce a lucrat de asemenea cu Paloma Faith, Jessie J, Calvin Harris și Tinie Tempah.

Tracklist "x" - Ed Sheeran

 1. One
 2. Mess
 3. Sing
 4. Don't
 5. Nina
 6. Photo
 7. Bloodstream
 8. Tenerife
 9. Runaway
 10. The Man
 11. Thinking Out Loud
 12. Afire Love

Deluxe Edition:

 1. Take It Back
 2. Even My Dad Does Sometimes
 3. Shirtsleeves
 4. I See Fire

Ed Sheeran s-a născut în  Halifax, West Yorkshire, bunicii acestuia fiind de origine irlandeză. Amintirile din copilărie și adolescență sunt legate de folk-ul lui Damien Rice și de muzica lui Van Morison, o legendă a blues-ului din Irlanda. A învățat să cânte la chitară de la o vârstă foarte fragedă, în liceu începând deja să compună piese.

Albumul de debut "+" a fost lansat pe piață în septembrie 2011 prin intermediul casei de discuri Atlantic Records. Materialul discografic s-a clasat pe prima poziție în topurile din UK și pe locul 5 în topul american Billboard 200.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Videoclipuri cu Ed Sheeran
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE