Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Katy Perry la concertul de celebrare a inaugurării lui Joe BidenKaty Perry, Bruce Springsteen, Bon Jovi și Foo Fighters au cântat la evenimentul de inaugurare a mandatului lui Joe Biden - VIDEO Jennifer Lopez la învestirea lui Joe BidenJennifer Lopez a cântat la învestirea lui Joe Biden, emoționând publicul cu un mesaj în spaniolă - VIDEO Lady Gaga canta imnul SUA investire Joe Biden 2021Urmăreşte-o pe Lady Gaga cântând imnul SUA la investirea lui Joe Biden - VIDEO Anthony Hopkins și Jodie Foster în cadrul seriei "Actors on Actors"Anthony Hopkins și Jodie Foster reuniți după 30 de ani de la "Tăcerea mieilor" - VIDEO Billie Eillish / RosaliaBillie Eilish și Rosalia lansează piesa "Lo Vas a Olvidar", de pe soundtrack-ul "Euphoria" New RadicalsNew Radicals va cânta din nou "You Get What You Give", după 22 de ani de pauză. Trupa se reunește grație lui Joe Biden

Videoclip oficial: Ed Sheeran - Afterglow [Performance Video]

După aproape doi ani de pauză, Ed Sheeran a lansat o piesă nouă, intitulată "Afterglow". Cadoul de Crăciun al artistului a venit și cu un mesaj pentru fani.

"Hey, salutări. "Afterglow "este o piesă pe care am scris-o anul trecut și pe care am vrut să o lansez pentru voi. Nu este primul single de pe viitorul album, este pur și simplu o piesă pe care o iubesc și sper să vă placă și vouă. Să vă bucurați de ea. Să aveți parte de o fericită pauză de Crăciun și revelion, să vă bucurați de sărbători în siguranță. Mă întorc pe tărâmul tăticilo, ciao", le-a transmis Ed fanilor săi.

Ed Sheeran și soția sa, Cherry Seaborn, au devenit în luna septembrie părinții unei fetițe. Muzicianul a anunțat publicul printr-o postare pe contul său de Instagram, după această veste reîntorcându-se în intimitate pentru a-și continua pauza planificată încă din august 2019.

Anul acesta, Ed Sheeran a fost declarat cel mai bogat tânăr artist, pentru cel de-al doilea an consecutiv. Acesta s-a plasat în fruntea topului Sunday Times al celor mai bogați muzicieni cu vârsta de până la 30 de ani.

În 2017, Ed Sheeran lansa albumul"Divide", turneul de promovare al acestui disc aducându-l pe Ed pentru prima oară în România. Artistul britanic a concertat în 2019 pe Arena Națională din București, fiind întâmpinat de peste 46.000 de fani enuziaști. Show-ul a avut loc într-o zi toridă de 3 iulie și a fost deschis de James Bay și Zara Larsson.

Citește mai multe despre Ed Sheeran
Videoclipuri cu Ed Sheeran
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE