Urmărește-ne în Social Media

Ed Sheeran - Afterglow (Acapella)

Ed Sheeran știe cum să instaleze atmosfera de sărbători chiar și atunci când nu lansează piese de Crăciun. Artistul britanic a lansat o versiune acapella pentru piesa ”Afterglow”, iar videoclipul a fost filmat într-o biserică.

Piesa "Afterglow" se regăsește pe albumul "Equals", cel de-al patrulea material de studio al artistului britanic. Produs de Ed, FRED și Johnny McDaid de la Snow Patrol, discul a fost înregistrat în Suffolk, Londra, Suedia și LA.

"Am început să compun piese pentru acest album și să le înregistrez în iunie 2017. A fost un proces foarte, foarte lung. Am trecut prin iubire, pierdere, o nouă viață, durere și toate emoțiile existente între acestea pe perioada înregistrării acestui album și simt că e un material al maturizării. N-am mai fost niciodată atât de mândru de ceva la care am lucrat", a declarat Ed Sheeran.

Discul "Equals" a apărut pe piață la finalul lunii octombrie și a debutat pe prima poziție în Statele Unite (Billboard 200) și UK (Official Charts Company).

Recent, Ed a fost diagnosticat cu COVID-19 și a fost nevoit să-și replanifice viitoarele interviuri și concerte. Pentru a nu renunța la show-urile stabilite, artistul a anunțat că le va susține de acasă, fără a oferi încă detalii despre felul în care acestea se vor desfășura. "Nu voi mai putea participa fizic la evenimente, dar voi realiza multe dintre interviurile şi concertele planificate de acasă. Îmi cer scuze celor pe care i-am dezamăgit", a transmis Ed.

PUBLICITATE
Comentarii