Urmărește-ne în Social Media

Duncan Laurence - Love Don’t Hate It

Câștigătorul Eurovision 2019, Duncan Laurence, a lansat videoclipul noului single ”Love Don’t Hate It”. În versurile melodiei sale, artistul olandez ne vorbește despre felul în care preconcepțiile noastre afectează puritatea iubirii.

La 6 luni de la câștigarea Eurovision Song Contest, Duncan Laurence revine cu o nouă melodie originală. "Love Don’t Hate It" este o piesă cu un mesaj puternic, prin care artistul încearcă să ne amintească cât de importantă este iubirea în viețile noastre și cât de dificil este pentru unii să iubească atunci când există atât de multe prejudecăți.

""Love Don’t Hate It" este o piesă despre a lupta pentru cine ești și pe cine alegi să iubești"

"Sunt atât de entuziasmat să împărtășesc în sfârșit muzică nouă cu voi. Nu există opreliști sau limite atunci când vine vorba de iubire. Este cel mai pur lucru pe care îl avem pe lumea asta și cu toate astea atât de mulți oameni, inclusiv eu, trebuie să luptăm pentru el în fiecare zi. Din cauza felului în care arată oamenii, din cauza credințelor și a sexualității lor. Din cauza lucrurilor pentru care sunt judecați.

"Love Don’t Hate It" este o piesă despre a lupta pentru cine ești și pe cine alegi să iubești. Pentru că în final este o decizie pe care tu trebuie să o iei. Acesta este răspunsul meu la toată ura din lume, care va încerca mereu să distrugă acel lucru pe care îl râvnim cel mai mult: iubirea", a explicat Duncan Laurence într-o postare pe Facebook.

Născut în 1994 în Spijkenisse, Duncan Laurence, pe numele real Duncan de Moor, a copilărit în Hellevoetsluis, un orășel micuț din sudul Olandei. La 16 ani, Duncan a câștigat un show de talente care i-a permis înregistrarea primului său demo. Ulterior s-a înscris la The Rock Academy din Tilburg, unde s-a dezvoltat ca artist, compozitor și producător.

În 2014, a participat la un nou concurs de talente, respectiv Vocea Olandei. În cadrul acestui show a reușit să avanseze până în semifinale, popularitatea câștigată în cadrul concursului oferindu-i noi oportunități pe plan muzical.

Piesa "Arcade", ce i-a adus 492 puncte și trofeul Eurovision, este compusă de el împreună cu Joel Sjöö și Wouter Hardy. Melodia a câștigat grație votului publicului, specialiștii plasând-o doar pe locul al treilea. Această piesă a fost și favorită noastră, România acordând Olandei numărul maxim de puncte (12).

PUBLICITATE
Comentarii

Muzică nouă

Duncan Laurence a lansat "Electric Life", un single intim și melancolic

Duncan Laurence, câștigătorul Eurovision 2019, revine în atenția publicului cu o nouă piesă - "Electric Life". Melodia este disponibilă în articol, te invităm să o asculți.

Publicat

pe

Duncan Laurence - Electric Life
Duncan Laurence - Electric Life │ FOTO: captură YouTube

Duncan Laurence revine cu o nouă melodie mult așteptată în 2022. În colaborare cu compozitorul Jordan Garfield, Duncan a lucrat la materiale noi în Los Angeles, sub atenția renumitului producător Paul Phamous (Frank Ocean, Nick Jonas). Una dintre aceste noi creații muzicale este "Electric Life", o piesă cu un mesaj foarte personal pentru muzician.

"În <<Electric Life>> cânt despre un sentiment cald, afectuos și plin de recunoaștere față de cei dragi care au murit. Este un cântec pozitiv despre transformarea durerii profunde într-un sentiment de speranță. Aprofundarea în amintirile tale se apropie cel mai mult de o scurtă vizită în rai și de a fi acolo cu toți cei pe care i-ați pierdut", a declarat Duncan Laurence.

Duncan a captat atenția internațională în 2019, când a câștigat trofeul Eurovision cu piesa "Arcade". Melodia are peste 10,7 miliarde de streamuri și a obținut certificări de aur/platină în 37 de țări. "Arcade" a ocupat locul 1 în topul global Spotify, după victoria de la Eurovision. Single-ul a fost plasat în numeroase topuri internaționale: a atins locul 1 în 5 țări, Top 30 în Billboard's Hot 100 (primul câștigător Eurovision care a ajuns în Hot 100 din ultimii 45 de ani), Top 30 UK Official Singles Chart si #10 Shazam Global Pop Chart.

AUDIO: Duncan Laurence - Electric Life

Citește în continuare

Muzică nouă

Ascultă coverul lui Duncan Laurence după hitul "Take My Breath Away" - AUDIO

Duncan Laurence, câștigătorul Eurovision 2019, a lansat un nou single, intitulat "Take My Breath Away". Piesa este un cover al hitului intepretat de trupa Berlin.

Publicat

pe

Duncan Laurence
Duncan Laurence │ FOTO: PR / Universal Music România

Duncan Laurence a luat cu asalt lumea pop în 2019, când piesa "Arcade" i-a adus trofeul Eurovision. Melodia a depășit, între timp, un miliard de stream-uri, Duncan revenind acum cu un single de impact. Artistul ne invită în lumea sa puternică, pătată de lacrimi, dar plină de farme, lansând un cover după o piesă extrem de iubită - "Take My Breath Away".

"În momentul în care am auzit că va avea loc o continuare a "Top Gun", "Take My Breath Away" mi-a fost blocat în cap. Întotdeauna mi-a plăcut atât de mult cântecul acela. În timp ce mă pregătesc pentru următorul capitol al muzicii mele, mi s-a părut cu adevărat minunat să fac un cover după o melodie clasică. Sper să vă placă!", a declarat Duncan despre noua piesă.

Visualizer: Duncan Laurence - Take My Breath Away

Cântecul în sine este interpretarea lui Duncan pe melodia scrisă de Giorgio Moroder și Tom Whitlock pentru filmul "Top Gun" din 1986, interpretata de trupa americană Berlin. A câștigat Premiul Academiei pentru Cel mai bun cântec original, precum și Premiul Globul de Aur pentru cel mai bun cântec original în 1986. Cântecul a fost un hit global, atingând o poziție de top 3 în topurile din SUA, Marea Britanie, Germania (Vest), Canada, Țările de Jos, Franța, Australia, Belgia, Spania, Suedia, Elveția și multe alte țări.

Berlin - "Take My Breath Away" (Official Video)

Născut în 1994 în Spijkenisse, Duncan Laurence, pe numele real Duncan de Moor, a copilărit în Hellevoetsluis, un orășel micuț din sudul Olandei. Deși muzica nu era unul dintre domeniile populare ale zonei, Duncan și-a urmat instinctul artistic încă de mic. La 16 ani, Duncan a câștigat un show de talente care i-a permis înregistrarea primului său demo. Ulterior s-a înscris la The Rock Academy din Tilburg, unde s-a dezvoltat ca artist, compozitor și producător.

În 2014, a participat la un nou concurs de talente, respectiv Vocea Olandei. În cadrul acestui show a reușit să avanseze până în semifinale, popularitatea câștigată în cadrul concursului oferindu-i noi oportunități pe plan muzical.

Piesa "Arcade", ce i-a adus 492 puncte și trofeul Eurovision în 2019, este compusă de el împreună cu Joel Sjöö și Wouter Hardy. Melodia a câștigat grație votului publicului, specialiștii plasând-o pe locul al treilea.

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2022 >>
lmmjvsd
26 27 28 29 30 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31 1 2 3 4 5 6