Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2020
INFO CONCERT:
Celine Dion
INFO CONCERT:
Slipknot
INFO CONCERT:
Il Volo
INFO CONCERT:
James Arthur

Videoclip oficial: Duncan Laurence - Love Don’t Hate It

Câștigătorul Eurovision 2019, Duncan Laurence, a lansat videoclipul noului single ”Love Don’t Hate It”. În versurile melodiei sale, artistul olandez ne vorbește despre felul în care preconcepțiile noastre afectează puritatea iubirii.

La 6 luni de la câștigarea Eurovision Song Contest, Duncan Laurence revine cu o nouă melodie originală. "Love Don’t Hate It" este o piesă cu un mesaj puternic, prin care artistul încearcă să ne amintească cât de importantă este iubirea în viețile noastre și cât de dificil este pentru unii să iubească atunci când există atât de multe prejudecăți.

""Love Don’t Hate It" este o piesă despre a lupta pentru cine ești și pe cine alegi să iubești"

"Sunt atât de entuziasmat să împărtășesc în sfârșit muzică nouă cu voi. Nu există opreliști sau limite atunci când vine vorba de iubire. Este cel mai pur lucru pe care îl avem pe lumea asta și cu toate astea atât de mulți oameni, inclusiv eu, trebuie să luptăm pentru el în fiecare zi. Din cauza felului în care arată oamenii, din cauza credințelor și a sexualității lor. Din cauza lucrurilor pentru care sunt judecați.

"Love Don’t Hate It" este o piesă despre a lupta pentru cine ești și pe cine alegi să iubești. Pentru că în final este o decizie pe care tu trebuie să o iei. Acesta este răspunsul meu la toată ura din lume, care va încerca mereu să distrugă acel lucru pe care îl râvnim cel mai mult: iubirea", a explicat Duncan Laurence într-o postare pe Facebook.

Născut în 1994 în Spijkenisse, Duncan Laurence, pe numele real Duncan de Moor, a copilărit în Hellevoetsluis, un orășel micuț din sudul Olandei. La 16 ani, Duncan a câștigat un show de talente care i-a permis înregistrarea primului său demo. Ulterior s-a înscris la The Rock Academy din Tilburg, unde s-a dezvoltat ca artist, compozitor și producător.

În 2014, a participat la un nou concurs de talente, respectiv Vocea Olandei. În cadrul acestui show a reușit să avanseze până în semifinale, popularitatea câștigată în cadrul concursului oferindu-i noi oportunități pe plan muzical.

Piesa "Arcade", ce i-a adus 492 puncte și trofeul Eurovision, este compusă de el împreună cu Joel Sjöö și Wouter Hardy. Melodia a câștigat grație votului publicului, specialiștii plasând-o doar pe locul al treilea. Această piesă a fost și favorită noastră, România acordând Olandei numărul maxim de puncte (12).

Citește mai multe despre Duncan Laurence
Videoclipuri cu Duncan Laurence
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE