Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Masked Singer Romania 2021, sezonul 2Masked Singer România revine în 2021 la PRO TV cu cel de-al doilea sezon Nicu Covaci lansează o carte cu cele mai cunoscute partituri ale trupei Phoenix Valentin Alexiu la "Românii au talent" 2021Valentin Alexiu i-a adus un omagiu lui Freddie Mercury pe scena de la "Românii au talent" Nathanja Volthuis la "Românii au talent" 2021Nathanja Volthuis ne-a transportat în "Cosmos" la "Românii au talent" - VIDEO Inna de vorbă cu Andi MoisescuInna: "Am cunoscut mai întâi cântece bisericești" - VIDEO Cristina Vasiu - Florin Salam la "Te cunosc de undeva!"Cristina Vasiu a marcat prima sa victorie la "Te cunosc de undeva!", transformându-se într-un manelist - VIDEO

Videoclip oficial: Dua Lipa - Swan Song

Dua Lipa începe anul 2019 lansând piesa "Swan Song", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Alita: Battle Angel". Melodia primeşte un videoclip cu tente SF distopice, ancorat în aceeaşi realitate ca şi pelicula. Vă invităm să urmăriţi noul clip în cadrul articolului.

Dua Lipa nu este prima vedetă pop care şi-a asociat numele cu o piesă pentru coloana sonoră a unui film SF. Cu câţiva ani în urmă aflam că Rihanna este mare fană Star Trek, atunci când aceasta lansa o piesă pentru cel mai nou film din serie. "Swan Song" este un track cu o percuţie pregnantă, cu un chorus demn de un imn indie pe care l-ai auzit într-o prezentare de modă.

Videoclipul îmbină scene cu aer de Mad Max cu respinşi ai societăţii care caută resturi de roboţi într-o groapă de gunoi. Apar şi roboţi uriaşi cu mitraliere, iar micii rebeli se împrăştie. Dua Lipa se transformă în faţa oglinzii în personajul principal din "Alita: Battle Angel". Este un soi de "Ghost in the Shell", dar cu o tentă ceva mai puţin matură.

Coregrafa executată de artistă este mai degrabă o lecţie de judo, iar la final metamorfoza e completă: muziciana a devenit robotul pe care toată lumea îl vânează. Vocile tribale din fundal, percuţia şi micile elemente orchestrale justifică popularitatea acestui single. Decorul în care are loc acţiunea clipului este chiar Iron City, oraşul din film.

Videoclipul este regizat de către Floria Sigismondi, care a dorit să abordeze tema auto descoperirii. "Alita" este produs de către James Cameron şi regizat de Robert Rodriguez. Producţia cyberpunk ajunge în cinematografe de Valentine's Day, pe 14 februarie. Dua Lipa îşi lansa LP-ul de debut care îi poartă numele în 2017 şi colabora cu artişti în vogă precum Calvin Harris ("One Kiss") dar şi cu Diplo şi Mark Ronson pe proiectul Silk City cu piesa "Electricity".

În 2018 Dua Lipa a surprins prin colaborarea cu Andrea Bocelli pe piesa "If Only". Tânăra este nominalizată la două premii Grammy în cadrul ceremoniei care va avea loc peste câteva săptămâni. A fost selectată la categoriile "Cel mai bun artist nou" şi "Cea mai bună înregistrare dance" (piesa "Electricity").

Citește mai multe despre Dua Lipa
Videoclipuri cu Dua Lipa
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE