Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Dua Lipa - Physical

Dua Lipa a lansat piesa "Physical", melodie ce pare gândită pentru coregrafii ale trupelor de dans. Sună în egală măsură a anii '80 sau '90, dar şi futurist. Melodia a primit un videoclip viu cromatic apreciat de public, cu dansatori dezlănţuiţi, dar şi o variantă de Dua Lipa din benzile desenate. Urmăreşte noul clip în articol.

"Physical" sună ca melodia pe care o ascultă în maşină o super eroină care tocmai pleacă în misiune. Sintetizatoarele se suprapun cu basul viu şi fac ascultătorul să danseze imediat. De remarcat abordarea coloristică a videoclipului, care trece prin "perioade", precum cele ale lui Picasso sau cele etalate în filmul foarte dezvoltat cromatic "Hero" cu Jet Li. Avem o perioadă roşie, una galbenă, mov şi albastră, reprezentate de către un ego al artistei şi o trupă de dans. La final grupurile cromatice se întâlnesc şi se amestecă în dans ameţitor.

Amintesc aceste reprezentări ale grupurilor şi de emoţiile personificate din filmul Disney "Inside Out". În doar 2 zile videoclipul a strâns deja peste 6.3 milioane de vizualizări, semn că fanii artistei aveau o adevărată foame de ceva nou. Cântăreaţa britanică se pregăteşte să lanseze al doilea album din carieră, "Future Nostalgia" şi deja ne-a încântat cu single-ul omonim din 2019. "Physical" face exact ce a promis Dua Lipa pentru noul disc: combină sound-ul synth pop retro cu un sunet al viitorului.

Refrenul "Let's get physical" aminteşte de chemările la dans de pe vremea lui "Grease" sau "Dirty Dancing". Noul single a fost produs de către KOZ şi Jason Evigan şi prezintă un stil nou de a cânta pentru Lipa. O auzim cântând atât subţire şi suav, cât şi un pic mai răguşit şi gutural, provocator, înainte de înălţarea de la refren. Într-un interviu cu Billboard de la Premiile Grammy, artista a citat "Flashdance" ca inspiraţie principală pentru acest release.

Până acum am putut asculta de pe viitorul album melodiile "Don't Start Now" şi "Future Nostalgia". Britanica a înregistrat 50 sau 60 de piese pentru noul material şi a trebuie să facă o selecţie dură pentru a decide ce piese sunt păstrate. Vom asculta întregul disc de pe 3 aprilie 2020.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Videoclipuri cu Dua Lipa
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE