Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Amy Lee, Evanescence în concert la Rock the City 2012Amy Lee constată lipsa femeilor din muzica rock: "Chiar SUNTEM lăsate pe dinafară" Bryan AdamsCel mai mare concert de la debutul pandemiei în Germania are loc în septembrie Eurovision ajunge în America, într-un format similar - TRAILER VIDEO Ian Gillan, solistul Deep Purple în concert la Cluj-Napoca pe 10 decembrie 2019"Smoke on the Water" în 2020, prin ochii lui Ian Gillan (Deep Purple) Paul McCartneyPaul McCartney a dat în judecată The Beatles pentru a salva muzica trupei Elissa, cântăreață libaneză a cărei casă a fost distrusă de explozia din BeirutExplozia din Beirut declanșează reacții puternice printre artiști: "Nu-mi pot stăpâni furia"

Videoclip oficial: Dua Lipa - Don't Start Now

Una dintre reprezentaţiile live memorabile de la MTV EMA 2019 a fost cea a artistei Dua Lipa. Aceasta a cântat piesa "Don't Start Now", care a luat Internetul cu asalt prin ritmurile sale catchy. Melodia are şi un videoclip la fel de vibrant. Îl puteţi urmări în articol.

"Don't Start Now" este poate cea mai funky piesa a toamnei, cu un bas care l-ar face mândru şi pe Flea de la Red Hot Chili Peppers. La bază este un track pop, dar combină puternice elemente disco şi funk. Dua Lipa este protagonista videoclipului, schimbând o serie de decoruri, ca într-o piesă de teatru. Artista apare dansând într-un club plin de oameni, într-o mare de petrecăreţi.

O vedem apoi în mijlocul unei petreceri cu tematică vintage, urmărită de ochii tablourilor şi evadând din acest mediu ciudat. Muziciana nu se opreşte o secundă şi se tot unduieşte în faţa camerelor şi în mulţimea care dansează plină de energie. "Don't Start Now" este un single extras de pe viitorul LP al artistei, al doilea din cariera sa. Dua Lipa numeşte acest release "un nou capitol" şi îl asociază unui nou sunet.

Acesta este şi primul single de pe noul disc, despre care nu avem detalii încă. Într-un interviu recent, Lipa a declarat că a înregistrat 50 sau 60 de piese pentru LP-ul viitor, deci va avea serios de triat track-uri. 2019 a fost un an excelent pentru britanica cu origini albaneze. Aceasta a câştigat premiile Grammy "Cel mai bun artist nou" şi "Cea mai bună piesă dance" pentru melodia "Electricity", alături de proiectul Silk City.

La început de an lansa "Swan Song", de pe coloana sonoră a filmului "Alita: Battle Angel". Tânăra de 24 de ani este activă în muzică din 2015 şi a lansat un prim album în 2017. De pe el s-au remarcat două single-uri care au ajuns în top 10 în UK, "Be the One" şi "IDGAF". Poate cel mai mare hit al său este totuşi "New Rules", în vreme ce colaborarea cu Calvin Harris, "One Kiss" a făcut la rândul său senzaţie în ultimul an.

Lipa a câştigat şi 3 premii Brit Awards, pe lângă cele 2 Grammy-uri.

Citește mai multe despre Dua Lipa
Videoclipuri cu Dua Lipa
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE