Urmărește-ne în Social Media

Dua Lipa - Don't Start Now

Una dintre reprezentaţiile live memorabile de la MTV EMA 2019 a fost cea a artistei Dua Lipa. Aceasta a cântat piesa "Don't Start Now", care a luat Internetul cu asalt prin ritmurile sale catchy. Melodia are şi un videoclip la fel de vibrant. Îl puteţi urmări în articol.

"Don't Start Now" este poate cea mai funky piesa a toamnei, cu un bas care l-ar face mândru şi pe Flea de la Red Hot Chili Peppers. La bază este un track pop, dar combină puternice elemente disco şi funk. Dua Lipa este protagonista videoclipului, schimbând o serie de decoruri, ca într-o piesă de teatru. Artista apare dansând într-un club plin de oameni, într-o mare de petrecăreţi.

O vedem apoi în mijlocul unei petreceri cu tematică vintage, urmărită de ochii tablourilor şi evadând din acest mediu ciudat. Muziciana nu se opreşte o secundă şi se tot unduieşte în faţa camerelor şi în mulţimea care dansează plină de energie. "Don't Start Now" este un single extras de pe viitorul LP al artistei, al doilea din cariera sa. Dua Lipa numeşte acest release "un nou capitol" şi îl asociază unui nou sunet.

Acesta este şi primul single de pe noul disc, despre care nu avem detalii încă. Într-un interviu recent, Lipa a declarat că a înregistrat 50 sau 60 de piese pentru LP-ul viitor, deci va avea serios de triat track-uri. 2019 a fost un an excelent pentru britanica cu origini albaneze. Aceasta a câştigat premiile Grammy "Cel mai bun artist nou" şi "Cea mai bună piesă dance" pentru melodia "Electricity", alături de proiectul Silk City.

La început de an lansa "Swan Song", de pe coloana sonoră a filmului "Alita: Battle Angel". Tânăra de 24 de ani este activă în muzică din 2015 şi a lansat un prim album în 2017. De pe el s-au remarcat două single-uri care au ajuns în top 10 în UK, "Be the One" şi "IDGAF". Poate cel mai mare hit al său este totuşi "New Rules", în vreme ce colaborarea cu Calvin Harris, "One Kiss" a făcut la rândul său senzaţie în ultimul an.

Lipa a câştigat şi 3 premii Brit Awards, pe lângă cele 2 Grammy-uri.

PUBLICITATE
Comentarii

Industria muzicala

Elton John a stabilit un nou record în topurile muzicale

Elton John a stabilit un nou record în topurile din Marea Britanie cu cel mai recent single al său, "Cold Heart (PNAU Remix)". Detalii și melodie disponibile în articol.

Publicat

pe

Coperta album Elton John Lockdown Sessions
Coperta album Elton John Lockdown Sessions │ FOTO: Elton John

"Cold Heart" a intrat în top 10 al single-urilor din Marea Britanie luna trecută, iar la momentul redactării acestui articol, melodia se află pe locul doi. Cu această nouă reușită, Elton John este singurul artist din istoria Official UK Chart ale cărui piese au ajuns în top 10 în șase decenii diferite.

Asta înseamnă că John i-a depășit acum pe Elvis Presley, Cher, Cliff Richard, Michael Jackson și David Bowie, care au avut piese în top 10, dar în cinci decenii diferite.

"Cold Heart" este o piesă în colaborare cu Dua Lipa, la care au lucrat și producătorii australieni din trupa electro PNAU. Melodia este extrasă de pe albumul "The Lockdown Sessions" al lui Elton John. Materialul înglobează 16 piese, toate colaborări cu diverși muzicieni, de la Charlie Puth, Years & Years și Miley Cyrus, până la Stevie Wonder, Stevie Nicks sau Glen Campbell.

"The Lockdown Sessions" a fost înregistrat în pandemie, după ce Elton John s-a văzut nevoit să amâne concertele live. Albumul va fi lansat pe 22 octombrie.

Piesele TOP 10 ale lui Elton John din fiecare deceniu:

1970:

Your Song (4), Rocket Man (2), Crocodile Rock (5), Daniel (4), Saturday Night’s Alright For Fighting (7), Goodbye Yellow Brick Road (6), Lucy In The Sky With Diamonds (10), Pinball Wizard (7), Don’t Go Breaking My Heart (1), Song For A Guy (4)

1980:

Blue Eyes (8), I Guess That’s Why They Call It The Blues (5), I’m Still Standing (4), Sad Songs (Say So Much) (7), Passengers (5), Nikita (3), Candle In The Wind (Live) (5)

1990:

Sacrifice/Healing Hands (1), Don’t Let The Sun Go Down On Me (1), The One (10), True Love (2), Don’t Go Breaking My Heart ft. RuPaul (7), Live Like Horses ft. Luciano Pavarotti (9), Candle In The Wind 97/Something About The Way You Look Tonight (1), Written In The Stars ft. Leanne Rimes (10)

2000:

I Want Love (9), Sorry Seems To Be The Hardest Word ft. Blue (1), Are You Ready For Love (1) Ghetto Gospel ft. 2Pac (1), Electricity (4), Tiny Dancer (Hold Me Closer) ft. Ironik, Chipmunk (3)

2010:

Step Into Christmas (8)

2020:

Cold Heat (Pnau Remix) ft. Dua Lipa (2)

Citește în continuare

AGENDA DE CONCERTE

<< oct. 2021 >>
lmmjvsd
27 28 29 30 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31