Urmărește-ne în Social Media

Dua Lipa - Dance The Night

Dua Lipa a lansat piesa "Dance The Night", extrasă de pe coloana sonoră a filmului "Barbie". Melodia este acompaniată de un videoclip disponibil în articol.

"Dance The Night" este o piesă synth-pop, inspirată din cel mai recent album al cântăreței de 27 de ani, "Future Nostalgia". Single-ul a fost produs de Mark Ronson, Andrew Wyatt și Picard Brothers.

Videoclipul care însoțește melodia este colorat, dinamic și prezintă coregrafii pline de energie. Materialul video înglobează și secvențe din viitorul film. Mai mult, regizoarea Greta Gerwig apare la sfârșit și complimentează interpretarea cântăreței Dua Lipa.

Filmul "Barbie" va avea premiera în cinematografe pe 21 iulie, iar coloana sonoră va fi lansată în aceeași zi. Printre alți artiști care au contribuit cu muzică se numără Tame Impala, Haim, Charli XCX, Ice Spice, Karol G, Lizzo, Ava Max, Dominic Fike, Gayle, Fifty Fifty, Kali, Khalid sau Kid Laroi.

Pe lângă melodia "Dance The Night", Dua Lipa va livra și o interpretare actoricească. Artista va juca rolul unei Barbie sirenă și se alătură unei distribuții din care fac parte Margot Robbie, Ryan Gosling, Issa Rae, Simu Liu, Michael Cera, Kate McKinnon, John Cena și alții.

PUBLICITATE
Comentarii