Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Ronnie James DioCâștigă o invitație dublă la DIO Returns - Holograma lui Ronnie James Dio în concert INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
Summer Well Festival 2018
INFO CONCERT:
Ștefan Bănică
INFO CONCERT:
Schöenbrunn Palace Orchestra Vienna
eMAGIA Sarbatorilor: Alege darurile potrivite la cele mai bune prețuri!

Videoclip oficial: DREAMCAR - Kill for Candy

Dreamcar, noua trupă fondată de Tony Kanal de la No Doubt, a lansat primul videoclip - ”Kill for Candy”. Single-ul este extras de pe LP-ul de debut, așteptat pe piață în luna mai.

În vreme ce Gwen Stefani își promovează ultimul album solo, ”This Is What the Truth Feels Like”, colegul său din trupa No Doubt,  Tony Kanal, a pus bazele unui nou grup - DREAMCAR. În acest proiect au fost cooptați și Tom Dumont și Adrian Young din No Doubt și Davey Havok, solistul trupei americane AFI.

"E ca și cum ai apăsa un buton de reset și te-ai întoarce în garaj. E ca o renaștere, e cu adevărat frumos, pur, o senzație pozitivă", a detaliat Tony Kanal într-un interviu acordat revistei Rollin Stone, explicând astfel ce l-a motivat să înceapă noul proiect DREAMCAR.

Trupa a înregistrat deja un LP, care poartă numele proiectului. Discul va fi lansat pe 12 mai 3017.

”Sunt multe influențe din perioada anilor '80 pe album, dar am senzația că am creat ceva foarte fresh, totodată. Trebuie să găsești acel punct de echilibru, și cred că am reușit asta."

Primul videoclip Dreamcar a fost filmat pentru piesa ”Kill for Candy”. Melodia a fost compusă de membrii formației.

Citește mai multe despre Dreamcar
Videoclipuri cu Dreamcar
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE