Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: DREAMCAR - Kill for Candy

Dreamcar, noua trupă fondată de Tony Kanal de la No Doubt, a lansat primul videoclip - ”Kill for Candy”. Single-ul este extras de pe LP-ul de debut, așteptat pe piață în luna mai.

În vreme ce Gwen Stefani își promovează ultimul album solo, ”This Is What the Truth Feels Like”, colegul său din trupa No Doubt,  Tony Kanal, a pus bazele unui nou grup - DREAMCAR. În acest proiect au fost cooptați și Tom Dumont și Adrian Young din No Doubt și Davey Havok, solistul trupei americane AFI.

"E ca și cum ai apăsa un buton de reset și te-ai întoarce în garaj. E ca o renaștere, e cu adevărat frumos, pur, o senzație pozitivă", a detaliat Tony Kanal într-un interviu acordat revistei Rollin Stone, explicând astfel ce l-a motivat să înceapă noul proiect DREAMCAR.

Trupa a înregistrat deja un LP, care poartă numele proiectului. Discul va fi lansat pe 12 mai 3017.

”Sunt multe influențe din perioada anilor '80 pe album, dar am senzația că am creat ceva foarte fresh, totodată. Trebuie să găsești acel punct de echilibru, și cred că am reușit asta."

Primul videoclip Dreamcar a fost filmat pentru piesa ”Kill for Candy”. Melodia a fost compusă de membrii formației.

Citește mai multe despre Dreamcar
Videoclipuri cu Dreamcar
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE