Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 Mihai Mărgineanu intervievat de InfoMusic (decembrie 2018)Câștigă o invitație dublă la concertul Mihai Mărgineanu - Fum de tavernă - 25 februarie 2019 INFO CONCERT:
Neversea 2019
Ester Peony a câștigat Eurovision România 2019Ester Peony a câștigat Selecția Naţională pentru Eurovision 2019 și va reprezenta România la Tel Aviv Poze concert Tom Odell - Arenele Romane, București, 2019 INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
El Carrusel Festival 2019

Videoclip oficial: Dream Theater - Our New World

Dream Theater a lansat videoclipul piesei „Our New World” care este extrasă de pe albumul „The Astonishing”. Noul material face introducerea într-o nouă lume, plină de euforie, pe care cei prezenți o resimt.
Urmărește-ne pe

Dream Theater a lansat videoclipul piesei „Our New World” care este extrasă de pe albumul „The Astonishing”. Setul a fost realizat de chitaristul și producătorul John Petrucci. Videoclipul a fost filmat într-un concert din Milano și surprinde cum audiența a răspuns acestui proiect în timpul concertului.

„Ei urmăresc și ascultă o muzică nouă și când începem să cântăm, toți se ridică de pe scaune. Este o energie incredibilă de parcă tot ce se întâmplă în poveste, ar resimți-o că se întâmplă în viața reală. Ei simt această euforie. Noi am vrut să o ilustrăm.”, declară Petrucci

album-dream-theater-the-astonishing

„The Astonishing” a fost lansat pe 29 ianuarie 2016. A fost înregistrat la Cove City Sound Studios în Glen Cove, New York și produs de chitaristul John Petrucci, mixat de Richard Chycki (Aerosmith, Rush) și orchestrat de David Campbell. Albumul conturează o poveste despre o distopie retro-futuristă post-apocaliptică condusă de un stil medieval feudal. E un loc care tânjește după Acel Unu care să răsară peste zgomot și să distrugă un Imperiu definit de bâzâitul nesfârșit al mașinăriilor și a iluziei siguranței.

„Cred că inspirația vine din lucruri ca Star Wars și Stăpânul Inelelor și Game of Thrones și tot felul de povești fantasy și SF. Și este cu siguranță ceva ce lui John, care a scris povestea, îi place și la care noi toți ne putem raporta. Mai ales dintr-un punct de vedere muzical, pentru mine a fost de parcă aș fi orchestrat un film. M-am simțit destul de confortabil cu toate genurile diferite de muzică pe care a trebuit să le compun, pentru că totul e din cea electronică - nu prea mult, dar sigur sunt pasaje electronice în album - și totodată câteva idei din tipuri de muzică clasică adăugată mixului nostru de progressive metal.”, declară Rudess.

Citește mai multe despre Dream Theater
Videoclipuri cu Dream Theater
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE