Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România Dolores O'Riordan în deschiderea concrtului The Cranberries de la Romexpo, Bucuresti pe 11 octombrie 2012Dolores O’Riordan, solista The Cranberries, a murit la 46 de ani INFO CONCERT:
Mariza
INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Judas Priest - Firepower
Revoluția Prețurilor vine cu până la 60% reducere. E momentul să vânezi ofertele, mâine poate fi mai scump!

Videoclip oficial: Dream Theater - Our New World

Dream Theater a lansat videoclipul piesei „Our New World” care este extrasă de pe albumul „The Astonishing”. Noul material face introducerea într-o nouă lume, plină de euforie, pe care cei prezenți o resimt.

Dream Theater a lansat videoclipul piesei „Our New World” care este extrasă de pe albumul „The Astonishing”. Setul a fost realizat de chitaristul și producătorul John Petrucci. Videoclipul a fost filmat într-un concert din Milano și surprinde cum audiența a răspuns acestui proiect în timpul concertului.

„Ei urmăresc și ascultă o muzică nouă și când începem să cântăm, toți se ridică de pe scaune. Este o energie incredibilă de parcă tot ce se întâmplă în poveste, ar resimți-o că se întâmplă în viața reală. Ei simt această euforie. Noi am vrut să o ilustrăm.”, declară Petrucci

album-dream-theater-the-astonishing

„The Astonishing” a fost lansat pe 29 ianuarie 2016. A fost înregistrat la Cove City Sound Studios în Glen Cove, New York și produs de chitaristul John Petrucci, mixat de Richard Chycki (Aerosmith, Rush) și orchestrat de David Campbell. Albumul conturează o poveste despre o distopie retro-futuristă post-apocaliptică condusă de un stil medieval feudal. E un loc care tânjește după Acel Unu care să răsară peste zgomot și să distrugă un Imperiu definit de bâzâitul nesfârșit al mașinăriilor și a iluziei siguranței.

„Cred că inspirația vine din lucruri ca Star Wars și Stăpânul Inelelor și Game of Thrones și tot felul de povești fantasy și SF. Și este cu siguranță ceva ce lui John, care a scris povestea, îi place și la care noi toți ne putem raporta. Mai ales dintr-un punct de vedere muzical, pentru mine a fost de parcă aș fi orchestrat un film. M-am simțit destul de confortabil cu toate genurile diferite de muzică pe care a trebuit să le compun, pentru că totul e din cea electronică - nu prea mult, dar sigur sunt pasaje electronice în album - și totodată câteva idei din tipuri de muzică clasică adăugată mixului nostru de progressive metal.”, declară Rudess.

Citește mai multe despre Dream Theater
Videoclipuri cu Dream Theater
Publicat de Iolanda Grecu, Redactor, pe .
CLOSE
CLOSE