Urmărește-ne în Social Media

Drake - War

Drake a lansat cea mai nouă piesă a sa, "War" fix de Crăciun. Are un videoclip tipic canadian, filmat în mijlocul zăpezii, cu telecabine, teleferice, schiuri şi sporturi de iarnă. Protagoniştii sunt Drake şi prietenii săi, ieşiţi la distracţie în natură. Urmăreşte noul clip în articol.

"War" a stârnit şi câteva controverse, după aluzii la o relaţie cu Rihanna şi la rezolvarea disputei dintre Drake şi The Weeknd. Piesa e promovată ca un freestyle, direct din mijlocul gândurilor artistului canadian. Flow-ul este rapid, iar negativul e discret şi cu clape psihedelice. Drake încearcă să arate dur în haine de schi, pe scaun de teleferic şi lângă focul de tabără, ceea ce e cam greu. Varianta iniţială a videoclipului a fost înlocuită cu alta editată la câteva ore după lansare.

Conform celor cu ochi de vultur, una dintre apariţiile din video este Marcela Zoia, o femeie de 20 de ani din Toronto. Zoia a postat un clip pe Instagram în care arunca un scaun de la etajul 45 al clădirii în care locuia în oraşul canadian. Scaunul a căzut pe stradă şi clipul a devenit viral, iar Zoia a ajuns la tribunal, riscând 6 luni de închisoare. Drake a scos-o pe tânără din noul său videoclip pentru a evita scandalul.

Noul videoclip este regizat de către Theo Skudra şi a fost filmat la staţiunea Blue Mountain din Collingwood, la nord de Toronto. Fanii hip-hop la curent cu toate bârfele din jurul lui Drake văd în versuri o încercare de împăcare cu The Weeknd. Cei doi au pus capăt disputei cu privire la fotomodelul Bella Hadid. Drake a făcut şi o aluzie la "o fată rea pe care încă o doreşte", iar fanii cred că e vorba despre Rihanna.

Stilul abordat de Drizzy pe noua sa piesă ar fi "UK drill", care e tot mai popular în ultima vreme. Rapperul o aminteşte şi pe Kendall Jenner în versuri, deşi tabloidele l-au legat recent de Kylie Jenner, după despărţirea acesteia de Travis Scott în octombrie. Drake a fost văzut cu un pulover de la liceul la care au fost Kendall şi Kylie, Sierra Canyon la un concert din Toronto pe 11 decembrie.

Noul freestyle a fost realizat pentru proiectul "El-Kuumba Tape Vol 1", condus de Oliver El-Khatib, cofondatorul casei de discuri OVO Sound a lui Drake.

PUBLICITATE
Comentarii