Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2019 INFO CONCERT:
The Cure
INFO CONCERT:
Bon Jovi
INFO CONCERT:
Cerbul de Aur 2019
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2019
INFO CONCERT:
Summer Well 2019
INFO CONCERT:
Michael Bolton

Videoclip oficial: Drake - Nice For What

Drake a doborât iarăşi recorduri de vizualizări pe YouTube, prin videoclipul piesei "Nice For What". Numărul de apariţii surpriză "cameo" este impresionant în această creaţie vizuală. Figuri feminine din cele mai celebre seriale HBO, NBC dar şi lung metraje Marvel de la Hollywood se perindă pe ecran.

Orice videoclip care începe cu Olivia Wilde dansând suav în faţa camerei poate fi doar un viral. "Nice for What" este un veritabil scurt metraj de empowerment feminin. Regizorul Karena Evans a reunit cele mai mari vedete din muzică, film, social media şi modelling. Drake a mers pe ideea de femei puternice şi iconice în acest clip. În mod inedit fiecare dintre aceste doamne şi domnişoare a fost asociată cu muzica rapperului canadian.

Olivia Wilde a primit o aluzie pe versul "We can get wild like Olivia" din melodia "Freak In You", remix realizat de Drake pentru piesa lui Partynextdoor. Jason Sudeikis, soţul Oliviei este cel care a insistat să facă starul din serialul "House MD" să asculte Drake.

Misty Copeland, respectată pentru coregrafiile sale de balet este încă o apariţie din acest clip. Artista declarase că se încălzeşte mereu la repetiţii cu muzica lui Drake. Am recunoscut-o imediat şi pe Issa Rae, starul serialului HBO "Insecure". Issa lăudase calităţile lui Drake de DJ după un afterparty la Globurile de Aur. Rashida Jones apare la rândul său la începutul videoclipului.

O ştim din serialul "The Office", dar şi din propriul serial "Angie Tribeca", pe HBO. Universul Marvel apare şi el rapid pe acest vizual, prin Zoe Saldana ("Guardians of the Galaxy") şi Letitia Wright ("Black Panther"). Jourdan Dunn, Tracee Ellis Ross, Tiffany Haddish şi Yara Shahidi completează lista de vedete, modele, staruri feminine ale momentului.

"Nice For What" sună a anii '80 şi '90, împrumutând sample-uri clasice, mixate la perfecţie cu hip-hop-ul bombastic al lui Drake. Muzicianul apare în cadre scurte în acest clip, cu dansul său atipic ce implică mişcări ale mâinilor. Rapperul a remixat recent piesa "Lemon" de la N.E.R.D. şi Rihanna şi a apărut cu o ţinută de ani '70 în clipul Migos "Walk It Talk It".

Citește mai multe despre Drake
Videoclipuri cu Drake
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE