Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania 2018-2019 Bogdan Ioan, câștigătorul trofeului Vocea României 2018Bogdan Ioan este câștigătorul trofeului Vocea României 2018 INFO CONCERT:
Tom Jones
INFO CONCERT:
Slayer
INFO CONCERT:
Sarah Brightman
André Rieu își extinde iar progamul la Cluj-Napoca, anunță cel de-al patrulea concert în 2019 - BILETE INFO CONCERT:
André Rieu

Videoclip oficial: Drake - I'm Upset

Drake a lansat videoclipul piesei "I'm Upset", single care a sosit la finalul lunii trecute. Ce începe cu un telefon care vibrează şi Drake proaspăt trezit din somn se termină cu secvenţe din celebra comedie "Jay and Silent Bob". Vă invităm să urmăriţi videoclipul în cadrul articolului.

Drake se trezeşte după o noapte de petrecere fix în mijlocul unei săli de baschet a celor de la Toronto Raptors. Luând o ultimă gură de şampanie protagonistul se duce la reuniunea de clasă. Da, este un moment greu şi special, chiar şi pentru vedete ale rap-ului. Cu câteva secvenţe mai târziu, artistul este îmbrăcat la costum şi gata să impresioneze foştii colegi de liceu.

Rulează pe străzi într-un Ferrari ediţie limitată, iar acest "flexin'" este atipic pentru Drake, cunoscut mai degrabă pentru filantropia sa. I-am descoperit acea latură în clipul "God's Plan", plin de acte caritabile pentru cei dezavantajaţi. Degrassi Community School este locul unde se reunesc foştii colegi, imaginea perfectă a superficialităţii.

Se lasă cu selfie-uri cu vedeta şi Jay and Silent Bob care fac trăznăi şi "tranzacţii". Drake este înconjurat de foste colege şi admiratoare, iar băieţii care nu s-au ajuns pornesc un scandal. Şcoala este evident devastată cu grafitti, vomă, pahare vărsate şi apare şi incendiul să completeze peisajul. "I'm Upset" pare genul de poveste care se lasă cu un "va urma".

Rapperul canadian de 31 de ani a confirmat lansarea noului său album "Scorpion" pe 29 iunie. Acesta este al cincilea LP de studio al artistului care a fondat casa de discuri OVO Sound. Ultimul release venea în 2016, sub numele de "Views".

Cei care îi cunosc trecutul lui Drake trebuie să afle că acest nou videoclip este şi o reuniune de actori. Drake a jucat între 2001 şi 2009 în serialul "Degrassi: The Next Generation", în rolul lui Jimmy Brooks. Acolo era un puştan de bani gata care ajunge în scaunul cu rotile după ce este împuşcat. Foştii colegi din Degrassi s-au reunit cu toţii în acest clip.

Actualul rapper a apărut în peste 100 de episoade şi într-o mini serie ulterioară. Regia noului video îi aparţine lui Karena Evans, care a filmat şi "God's Plan" şi "Nice For What" pentru Drake. Melodia de la finalul acestui material video este chiar tema muzicală a serialului şi vedem şi cadre cu actorii când erau mai tineri şi cu ei acum.

Citește mai multe despre Drake
Videoclipuri cu Drake
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE