Urmărește-ne în Social Media

Drake - God's Plan

Drake a înduioşat întreg Internetul prin noul videoclip "God's Plan", prin intermediul căruia rapperul a donat aproape 1 milion de dolari comunităţii din Miami. Muzicianul apare donând banii în faţa camerei, interacţionând cu mii de fani, de toate vârstele, sexele şi naţionalităţile.

Clipul "God's Plan" începe cu un mesaj care anunţă că bugetul videoclipului a fost de 996.631 dolari, care au fost donaţi în totalitate. Materialul vizual îl surprinde pe Drake realizând faimoasele sale fapte caritabile pentru care e cunoscut. Chiar şi când camerele nu sunt pornite, artistului i s-a dus vestea că ajută oamenii cu cumpărăturile, donează pentru cei fără adăpost, le plăteşte mâncarea celor care nu şi-o permit şi multe altele.

Totul se încheie cu un mesaj pentru mamele din toate lumea şi îndemnul artistului de a avea grijă de mame întotdeauna. Înainte de lansarea acestui video, Drake a postat pe reţelele de socializare că acesta este cel mai important proiect realizat în cariera sa. Single-ul "God's Plan" sosea luna trecută şi ajungea direct pe locul întâi în topurile americane.

În intervalul dintre acel debut şi cel al clipului au avut loc donaţiile surprinse de cameră. Printre beneficiari se numără un adăpost pentru femei abuzate, Departamentul Pompierilor din Miami, copii cu probleme şi licee locale. Internetul a reacţionat pozitiv la acest concept şi a apreciat faptul că în sfârşit un rapper nu cheltuieşte bugetul unei creaţii video strict pe maşini de lux, locaţii scumpe pentru filmare şi dansatoare la bară.

Piesa face parte din EP-ul "Scary Hours" şi a rămas în top Hot 100 timp de 3 săptămâni la rând. Tot luna trecută sosea şi melodia "Diplomatic Immunity" de pe acelaşi EP. Drake a avut un an 2017 excelent, bătând recorduri cu premiile luate la Billboard Music Awards şi colaborând cu Nicki Minaj, Lil Wayne şi DJ Khaled la piese ce au ajuns hituri.

PUBLICITATE
Comentarii

Albume noi

Drake şi 21 Savage lansează piesa "Jimmy Cooks" şi anunţă un album de colaborări

2022 nu e doar anul în care am putea asculta muzică nouă de la Rihanna, ci şi de la Drake. Drizzy a anunţat că va lansa un nou album colaborativ alături de rapperul 21 Savage. Se numeşte "Her Loss" şi e promovat deja prin single-ul "Jimmy Cooks".

Publicat

pe

Drake 21 Savage Album Her Loss
Drake 21 Savage Album Her Loss │ FOTO: Drake

"Jimmy Cooks" este primul track de pe noul album, "Her Loss" şi primeşte un videoclip regizat de către Mafhuz. Cei doi apar pe un fundal minimalist, cu imagini ale metropolelor agitate succedându-se în spatele lui Drake. Pe la mijlocul piesei se opreşte flow-ul rapperului, fix când se schimbă ritmul melodiei şi apare teaserul pentru noul disc. Auzim un instrumental suav, specific R&B, uşor subţiat din editare şi cu o melancolie aparte.

Combinaţia de sintetizator şi bas e una inspirată. Drake şi 21 Savage au mai colaborat de multiple ori de-a lungul anilor, iar Savage a apărut pe melodia lui Drizzy din 2021, "Knife Talk" spre exemplu. Acela era un single de pe cel mai nou album Drake, "Certified Lover Boy". Muzicianul din Toronto i-a întors favoarea, cu un featuring pe "Mr. Right Now", single-ul lui 21 Savage şi Metro Boomin. Drake ne oferea în iunie 2022 albumul "Honestly, Nevermind", care a primit 3 stele de la NME (din 5), mai degrabă pentru atitutinea narcisista reflectată de versuri şi auto compătimire, decât pentru muzică.

Aparent sunetul electronic i-a adus un mare serviciu lui Drake, împrospătându-i release-urile muzicale. Albumul nu a ajuns nici măcar la înscrierile pentru premiile Grammy 2023, poate şi că protest pentru bătălia prietenului The Weeknd cu organizaţia din spatele Grammy. De altfel Drizzy a retras albumul din 2021 "Certified Lover Boy" şi single-ul "Way 2 Sexy" de la nominalizările de anul trecut.

21 Savage a avut o mega colaborare în vara lui 2022 cu Pharrell şi Tyler, the Creator, pe piesa "Cash In, Cash Out". Muzicianul născut în Londra şi care trăieşte acum în Atlanta, Georgia are 30 de ani şi poartă numele real de Shéyaa Bin Abraham-Joseph. A devenit cunoscut prin două mixtape-uri lansate în 2015 şi prin EP-ul "Savage Mode" din 2016.

Citește în continuare