Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO JurjakStreet Delivery 2020 | Concerte cu ReSoluții - Programul pe zile Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică INFO CONCERT:
Street Delivery 2020
B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Drake - God's Plan

Drake a înduioşat întreg Internetul prin noul videoclip "God's Plan", prin intermediul căruia rapperul a donat aproape 1 milion de dolari comunităţii din Miami. Muzicianul apare donând banii în faţa camerei, interacţionând cu mii de fani, de toate vârstele, sexele şi naţionalităţile.

Clipul "God's Plan" începe cu un mesaj care anunţă că bugetul videoclipului a fost de 996.631 dolari, care au fost donaţi în totalitate. Materialul vizual îl surprinde pe Drake realizând faimoasele sale fapte caritabile pentru care e cunoscut. Chiar şi când camerele nu sunt pornite, artistului i s-a dus vestea că ajută oamenii cu cumpărăturile, donează pentru cei fără adăpost, le plăteşte mâncarea celor care nu şi-o permit şi multe altele.

Totul se încheie cu un mesaj pentru mamele din toate lumea şi îndemnul artistului de a avea grijă de mame întotdeauna. Înainte de lansarea acestui video, Drake a postat pe reţelele de socializare că acesta este cel mai important proiect realizat în cariera sa. Single-ul "God's Plan" sosea luna trecută şi ajungea direct pe locul întâi în topurile americane.

În intervalul dintre acel debut şi cel al clipului au avut loc donaţiile surprinse de cameră. Printre beneficiari se numără un adăpost pentru femei abuzate, Departamentul Pompierilor din Miami, copii cu probleme şi licee locale. Internetul a reacţionat pozitiv la acest concept şi a apreciat faptul că în sfârşit un rapper nu cheltuieşte bugetul unei creaţii video strict pe maşini de lux, locaţii scumpe pentru filmare şi dansatoare la bară.

Piesa face parte din EP-ul "Scary Hours" şi a rămas în top Hot 100 timp de 3 săptămâni la rând. Tot luna trecută sosea şi melodia "Diplomatic Immunity" de pe acelaşi EP. Drake a avut un an 2017 excelent, bătând recorduri cu premiile luate la Billboard Music Awards şi colaborând cu Nicki Minaj, Lil Wayne şi DJ Khaled la piese ce au ajuns hituri.

Citește mai multe despre Drake
Videoclipuri cu Drake
Publicat de Alex Stănescu, redactor, pe .
CLOSE
CLOSE