Cele mai așteptate concerte în România și recomandăriCele mai importante concerte în Romania în 2020 Juriu X Factor 2020Componența juriului X Factor se schimbă în 2020, "surprizele" aduc noi scântei în formatul emisiunii INFO CONCERT:
James Arthur
David Gilmour - Rattle That Lock (Live At Pompeii 2016)Prima piesă a lui David Gilmour după o pauză de 5 ani, "Yes, I Have Ghosts", este o colaborare cu fiica sa - AUDIO Mickey Madden, basistul Maroon 5Basistul Maroon 5 a fost arestat pentru violență domestică B.U.G. MafiaAscultă noua piesă B.U.G. Mafia - "8 Zile Din 7" (feat. AMI) - AUDIO TOPIC"Breaking Me", hitul DJ-ului Topic, este piesa verii 2020, potrivit Shazam

Videoclip oficial: Doru Todoruț - Trei Sfertul Meu

Doru Todoruț aduce pe piața muzicală un proiect muzical nou.„Trei sfertul meu” reprezintă primul pas în noua direcție muzicală si primul single din cariera solo.

„A venit momentul să mă exprim altfel, să las anumite șabloane să cadă, să creez stări cu mai multă complexitate”, precizează Doru. „Lucrez și la un album nou, sunt la începutul carierei mele de compozitor. La fel, abia aștept să cânt piesele noi pe scenă. E o nebunie atât de frumoasă… Dar am și emoții. Sper să îmi fiți aproape!”, a declarat Doru Todoruț.

Noul single „Trei sfertul meu” a pornit în viziunea lui de la o metaforă.

„Când primești mai multă dragoste decât poate încăpea în tine, te transformi într-un "tu" mai mare, mai iubitor, în upgrade-ul tău. Asta este frumusețea dragostei. Și atunci realizezi că celălalt este mai mult decât ești tu, este mai mult decât o jumătate. Poate chiar trei sfertul tău”, spune Doru.

Artistul a filmat și videoclip pentru noua piesă, în care interpretează un agent aflat în misiune, care cade în capcana altui agent, de sex feminin, cu toate consecințele ce le presupune aceasta.

”Am filmat intens, în trei locații interioare și afară, de la prânz până în zorii zilei. Am avut parte și de gardieni intrigați care ne-au identificat cu niște răufăcători :)) Distracție maximă și pentru mine și pentru echipă, căreia îi mulțumesc, atât celor de la Global Records, cât și regizorului Bogdan Păun și D.O.P.-ului Alex Mureșan. Împreună, ei au optat pentru o versiune de imagine alb–negru, pentru că benzile desenate alb-negru cu subiectul polițist au mers mâna în mână, în viziunea creatorilor”, își amintește cântărețul.

Doru Todoruț este cunoscut pentru single-urile „Gura ta” feat Delia sau „O stea”, acestea fiind lansate în cadrul proiectului Deepcentral, din care Doru face parte încă din anul 2008.

Citește mai multe despre Doru Todoruț
Videoclipuri cu Doru Todoruț
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE