Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Zilele Bucureștiului 2018: Rod Stewart, Hurts, Gheorghe Zamfir
INFO CONCERT:
Ed Sheeran
Ed SheeranPrimul concert Ed Sheeran în România va avea loc în 2019, pe Arena Națională din București HavasiINFO CONCERT:
Havasi
INFO CONCERT:
Lenny Kravitz
Antrenori Vocea României 2018Ce piese ar cânta la audiții antrenorii de la Vocea României, Tudor Chirilă, Smiley, Andra și Irina Rimes - VIDEO

Videoclip oficial: Doru Todoruț - Trei Sfertul Meu

Doru Todoruț aduce pe piața muzicală un proiect muzical nou.„Trei sfertul meu” reprezintă primul pas în noua direcție muzicală si primul single din cariera solo.

„A venit momentul să mă exprim altfel, să las anumite șabloane să cadă, să creez stări cu mai multă complexitate”, precizează Doru. „Lucrez și la un album nou, sunt la începutul carierei mele de compozitor. La fel, abia aștept să cânt piesele noi pe scenă. E o nebunie atât de frumoasă… Dar am și emoții. Sper să îmi fiți aproape!”, a declarat Doru Todoruț.

Noul single „Trei sfertul meu” a pornit în viziunea lui de la o metaforă.

„Când primești mai multă dragoste decât poate încăpea în tine, te transformi într-un "tu" mai mare, mai iubitor, în upgrade-ul tău. Asta este frumusețea dragostei. Și atunci realizezi că celălalt este mai mult decât ești tu, este mai mult decât o jumătate. Poate chiar trei sfertul tău”, spune Doru.

Artistul a filmat și videoclip pentru noua piesă, în care interpretează un agent aflat în misiune, care cade în capcana altui agent, de sex feminin, cu toate consecințele ce le presupune aceasta.

”Am filmat intens, în trei locații interioare și afară, de la prânz până în zorii zilei. Am avut parte și de gardieni intrigați care ne-au identificat cu niște răufăcători :)) Distracție maximă și pentru mine și pentru echipă, căreia îi mulțumesc, atât celor de la Global Records, cât și regizorului Bogdan Păun și D.O.P.-ului Alex Mureșan. Împreună, ei au optat pentru o versiune de imagine alb–negru, pentru că benzile desenate alb-negru cu subiectul polițist au mers mâna în mână, în viziunea creatorilor”, își amintește cântărețul.

Doru Todoruț este cunoscut pentru single-urile „Gura ta” feat Delia sau „O stea”, acestea fiind lansate în cadrul proiectului Deepcentral, din care Doru face parte încă din anul 2008.

Citește mai multe despre Doru Todoruț
Videoclipuri cu Doru Todoruț
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE