Cele mai așteptate concerte în România și recomandări2018: Cele mai importante concerte în România INFO CONCERT:
Bucharest Food Truck Festival 2018
INFO CONCERT:
Neversea 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
David Garrett
INFO CONCERT:
Massive Attack
INFO CONCERT:
Maluma
Profită de promoție: Vânează reduceri de până la 50% în Stock Busters la eMAG!

Videoclip oficial: Dorian Popa - Ghinionist (soundtrack "Ghinionistul")

Dorian Popa a lansat videoclipul noului single ”Ghinionist”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului de comedie “Ghinionistul”, din a cărui distribuție face parte și Dorian.

Noi, românii, credem în noroc și ghinion: ne bazăm pe noroc în tot ce facem și dăm vina pe ghinion pentru toate eșecurile. Regizat de către Iura Luncașu, filmul “Ghinionistul” punctează exact aceste detalii. Filmul va avea premiera în cinematografe pe 8 decembrie.

Piesa ce poartă numele filmului este compusă de Ionuț “Papu” Bacula și Vlad Manolache. Pentru proiectul video, Dorian a lucrat din nou cu Iura și, pe langa cadrele exclusive din film, putem vedea și cadre pe care Dorian le-a filmat separat, în Resița, pentru a se potrivi cu scenariul filmului.

Din distribuția filmului, prin care Iura Luncasu se reîntoarce la comedie, fac parte Gheorghe Visu, Diana Dumitrescu, Vlad Logigan, Ruby, Augustin Viziru, Sânziana Tarta, Virgil Ianțu, Codin Maticiuc, Levent Sali.

“Am așteptări mari de la ‘Ghinionistul’, pentru că am o dorință uriașă de a continua în zona asta de film independent. Mai mult, consider că am datoria de a încerca să aduc cât mai mulți oameni în sala de cinema, așa că am mizat pe comedie și sper că cel puțin din perspectiva genului, a scenariului, și nu în ultimul rând a distribuției excepționale, ‘Ghinionistul’ să convingă publicul că cel mai bine ne pricepem să râdem”, declară Iura Luncașu.

Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil a unui tânăr talentat, care trebuie să învețe să se bucure din nou de viață. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera în cinematografele din țară pe 8 decembrie.

Dorian Popa a prezentat anul acesta Media Music Awards, alături de Alina Eremia. (Recomandare: Urmărește interviul cu Dorian de la MMA).

Citește mai multe despre Dorian Popa
Videoclipuri cu Dorian Popa
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe și actualizat pe la .
CLOSE
CLOSE