BTLIVE - Concert byron
Vocea României 2017, sezon 7Află noutăți despre Vocea României 2017 Havasi, în cadrul unui interviu pentru InfoMusic, imediat după concertul de pe 19 noiembrie 2017Inspiraţie, muzică, imagini, lumini şi dans sau simplu... Havasi Chitaristul Malcom Young, membru fondator AC/DCCo-fondatorul trupei AC/DC, Malcolm Young a murit la 64 de ani Echipa Despot cântă ”We Will Rock You” la metrouVIDEO: Echipa Despot la Vocea României 2017 cântă "We Will Rock You" la metrou INFO CONCERT:
Electric Castle Festival 2018
INFO CONCERT:
UNTOLD Festival 2018
INFO CONCERT:
KRAFTWERK 3-D
Ai ratat Black Friday? Profită de ofertele Crazy Days!

Videoclip oficial: Dorian Popa - Ghinionist (soundtrack "Ghinionistul")

Dorian Popa a lansat videoclipul noului single ”Ghinionist”. Piesa este inclusă pe coloana sonoră a filmului de comedie “Ghinionistul”, din a cărui distribuție face parte și Dorian.

Noi, românii, credem în noroc și ghinion: ne bazăm pe noroc în tot ce facem și dăm vina pe ghinion pentru toate eșecurile. Regizat de către Iura Luncașu, filmul “Ghinionistul” punctează exact aceste detalii. Filmul va avea premiera în cinematografe pe 8 decembrie.

Piesa ce poartă numele filmului este compusă de Ionuț “Papu” Bacula și Vlad Manolache. Pentru proiectul video, Dorian a lucrat din nou cu Iura și, pe langa cadrele exclusive din film, putem vedea și cadre pe care Dorian le-a filmat separat, în Resița, pentru a se potrivi cu scenariul filmului.

Din distribuția filmului, prin care Iura Luncasu se reîntoarce la comedie, fac parte Gheorghe Visu, Diana Dumitrescu, Vlad Logigan, Ruby, Augustin Viziru, Sânziana Tarta, Virgil Ianțu, Codin Maticiuc, Levent Sali.

“Am așteptări mari de la ‘Ghinionistul’, pentru că am o dorință uriașă de a continua în zona asta de film independent. Mai mult, consider că am datoria de a încerca să aduc cât mai mulți oameni în sala de cinema, așa că am mizat pe comedie și sper că cel puțin din perspectiva genului, a scenariului, și nu în ultimul rând a distribuției excepționale, ‘Ghinionistul’ să convingă publicul că cel mai bine ne pricepem să râdem”, declară Iura Luncașu.

Ghinionistul” este o comedie autentic românească, o cursă plină de imprevizibil a unui tânăr talentat, care trebuie să învețe să se bucure din nou de viață. Distribuit de Vertical Entertainment, filmul are premiera în cinematografele din țară pe 8 decembrie.

Dorian Popa a prezentat anula acesta Media Music Awards, alături de Alina Eremia. (Recomandare: Urmărește interviul cu Dorian de la MMA).

Citește mai multe despre Dorian Popa
Videoclipuri cu Dorian Popa
Publicat de Raluca Chirilă, Editor, pe .
CLOSE
CLOSE